ΑΕΚ: «Κλειδώνει» του Αρέγι

Το όνομά του την τελευταία εβδομάδα είναι δεδομένα στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ για τη θέση του αμυντικού χαφ. Η κρούση με τη συνακόλουθη πρόταση έγινε, ο Αντριάν Αρέγι «ψήθηκε» και η ΑΕΚ περιμένει τις Σαν Μαρτίν- Τεμπερλέι για να «κλειδώσει» τη μεταγραφή

Όπως αναφέρει το Sportime στο σημερινό του φύλο (10/12), τα επόμενα 24ωρα έχουν τικαριστεί με μολύβι ως κρίσιμα

για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η αισιοδοξία από την Αργεντινή από την πλευρά του παίκτη και του εκπροσώπου του είναι διάχυτη, με τις λεπτομέρειες να είναι αυτές που μένουν για να κλείσει το ζήτημα.

Η… μπάλα φυσικά, εξακολουθεί να παίζεται από τα νομικά τμήματα της Σαν Μαρτίν και της «Τέμπε» που καθορίζουν την διανομή των ποσοστών της πώλησης του 26χρονου στην «Ενωση», η οποία τις έχει ικανοποιήσει με την προσφορά της.

Ο χρόνος για την επίλυση των μικροδιαφορών απαιτείται, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από τη χώρα του τανγκό, οι Λατινοαμερικάνοι ευελπιστούν ότι ακόμα και το βράδυ της Δευτέρας (10/12), ενδεχομένως να προκύψουν ευνοϊκές εξελίξεις για όλους.

Εφόσον επαληθευτούν οι εκτιμήσεις τους, τότε το επόμενο βήμα θα είναι ένα και καθοριστικό: Ο Αρέγι, που είναι ο επικρατέστερος για τη θέση «6», θα αρχίσει να ετοιμάζει βαλίτσες για να έρθει στη χώρα μας.

Μπενφίκα – ΑΕΚ: Η αποστολή της Ένωσης

The post ΑΕΚ: «Κλειδώνει» του Αρέγι appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα