Σάκκαρη: Σπουδαία εμφάνιση και πρόκριση στους «8» του Miami Open!

Σάκκαρη: Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε την Τζέσικα Πεγκούλα και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Miami Open τη Ναόμι Οσάκα.

Σάκκαρη: Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε επί της Τζέσικα Πεγκούλα στο Miami Open και πέρασε στα προημιτελικά. Εκεί θα βρει απέναντι της, την Ναόμι Οσάκα.

Πιο συγκεκριμένα κέρδισε με 6-4, 2-6, 7-6 (6) την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα και στους «8» θα παίξει με την Ναόμι Οσάκα που βρίσκεται στο νούμερο δύο της παγκόσμιας κατάταξης.

Η τελευταία άφησε εκτός την Ελίζ Μέρτενς, με

6-3, 6-3. Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε πίσω με 5-3 και μπρέικ στο 3ο σετ, έφτασε σε μπρέικ και αφού έσβησε 5 ματς πόιντ ισοφάρισε σε 5-5.

Στο τάι μπρέικ η Αμερικανίδα είχε και 6ο ματς πόιντ αλλά το έσβησε και αυτό η Ελληνίδα η οποία έκλεισε το παιχνίδι αφού εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό της ματς πόιντ.

The Spartan survives @mariasakkari outlasts Pegula, 6-4, 2-6, 7-6(6) to secure her spot in the quarterfinals!#MiamiOpen pic.twitter.com/BXOYDdcUUm

wta (@WTA) March 29, 2021

Αντετοκούνμπο: Βαριά ήττα για τους Μπακς – Πάλευε μόνος του ο «Greek Freak» (vid)

Τσιτσιπάς: Μεγάλη νίκη κόντρα στον Νισικόρι και πρόκριση στους «16» του Miami Open (vid)

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα