Σάκκαρη: Πρώτο βήμα στη Ρώμη

Η Μαρία Σάκκαρη υπέταξε την Βέρα Ζβονάρεβα από τη Ρωσία με 6-4, 6-2 και θέλει μία ακόμα νίκη για να μπει στο κυρίως ταμπλό του «Internazionali BNL d’ Italia» της Ρώμης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά την παρουσία της στο Όπεν της Μαδρίτης, ταξίδεψε στην «αιώνια» πόλη, με στόχο να επανέλθει στις επιτυχίες και να παίξει στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Απέναντι στην 35άχρονη Ζβονάρεβα

η Σάκκαρη βρήκε σθεναρή αντίσταση. Στο 9ο γκέιμ του α’ σετ προηγήθηκε 5-4 και με μπρέικ έφθασε στην κατάκτησή του με 6-4.

Στο 2ο σετ η 23χρονη Ελληνίδα είχε καλύτερη ψυχολογία, προηγήθηκε 3-2 και από εκεί και πέρα κυριάρχησε.

Κατακτώντας τους 12 από τους 14 τελευταίους πόντους του αγώνα η Σάκκαρη πέτυχε δύο διαδοχικά μπρέικ , κι έκλεισε το 2ο σετ στο 6-2.

Η Σάκκαρη χάνοντας για μια θέση την απευθείας είσοδο στο κυρίως ταμπλό, χρειάζεται ακόμα μια νίκη για να την εξασφαλίσει μέσα από τα προκριματικά.

Θα την επιδιώξει με αντίπαλο την Αντρέα Πέτκοβιτς από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, που με τη σειρά της νίκησε την Ιταλίδα, Τζόρτζα Μπρέσια με 6-4, 6-3.

Ο αγώνας τους θα γίνει την Κυριακή (12/5, 13:30) στο court 4 του «Foro Italico».

Η Σάκκαρη μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Ραμπάτ έκανε εντυπωσιακή άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη, κερδίζοντας 12 θέσεις κι αυτή η εβδομάδα την βρίσκει στο Νο 39.

The post Σάκκαρη: Πρώτο βήμα στη Ρώμη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα