Τζόκοβιτς: Στον τελικό του Όπεν της Μαδρίτης

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκλεισε πρώτος θέση στον τελικό του απλού ανδρών στο Όπεν της Μαδρίτης.

Ο Σέρβος επικράτησε του αυστριακού Ντομινίκ Τιμ με 7-6 (2), 7-6(4) στον πρώτο ημιτελικό και τώρα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από το ζευγάρι ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ράφαελ Ναδάλ που θα αναμετρηθούν σήμερα (11/5, 22:00)

Ο Τζόκοβιτς επιστρέφει σε τελικό σε χωμάτινη επιφάνεια μετά το τουρνουά της Ρώμης το 2017, ενώ το 2016 είχε πάρει τον τίτλο στη Μαδρίτη,

καθώς και το γαλλικό Όπεν.

Ο Τιμ προέβαλε σθεναρή αντίσταση και στα δύο σετ, δεν μπόρεσε όμως να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε για μπρέικ.

Ειδικά στο 9ο γκέιμ του 2ου σετ, όταν ο αυστριακός είχε διπλή ευκαιρία για να «σπάσει» το σερβίς του Τζόκοβιτς, όμως ο Σέρβος άντεξε, προηγήθηκε 5-4, με το σετ να κρίνεται υπέρ του στο τάι μπρέικ.

Ο Τζόκοβιτς θα παίξει στον 107ο τελικό της καριέρας του και θα διεκδικήσει τον 74ο τίτλο του και 33ο σε διοργάνωση Masters 1000.

Στη Ρώμη ο Φέντερερ

Στο μεταξύ ο Ρότζερ Φέντερερ με ανάρτησή του στο Twitter ανακοίνωσε ότι θα βρεθεί στην Ρώμη την ερχόμενη εβδομάδα και θα αγωνιστεί τελικά στο Internazionali BNL d’Italia, έπειτα από τρία χρόνια απουσίας.

«Γεια σας, μόλις συζήτησα με την ομάδα μου και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι θα αγωνιστώ την ερχόμενη εβδομάδα στην Ρώμη. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω μετά από τόσο καιρό».

The post Τζόκοβιτς: Στον τελικό του Όπεν της Μαδρίτης appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα