Σακίλ Ο’ Νιλ: «Ξεσάλωσε» στο φεστιβάλ «Tomorrowland» (vid)

Όπου πηγαίνει προκαλεί χαμό και πάντα γίνεται το… κέντρο του κόσμου. Ο λόγος για τον… πολύ Σακίλ Ο’ Νίλ ο οποίος μετά το μπάσκετ έχει εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο επιχειρηματία, αλλά και σόουμαν. Αυτή τη φορά ο Σακ έδωσε τη δική του παράσταση στο γνωστό φεστιβάλ μουσικής Tomorrowland το οποίοι αυτές τις μέρες διεξάγεται στο Βέλγιο.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει τον Σακίλ να βρίσκεται στην πρώτη σειρά της αρένας και εκστασιασμένος να κουνιέται στο ρυθμό της μουσικής.

Να αναφέρουμε πως ο Σακίλ Ο’Νιλ, μεταξύ των… χιλιάδων πραγμάτων με τα οποία έχει ασχοληθεί είναι και η μουσική. Έτσι άλλο που δεν ήθελε. Τέλεσε ρόλο DJ, προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους χιλιάδες φαν του φεστιβάλ που έδωσαν το «παρών» και φυσικά αποθεώθηκε.

Άλλωστε δεν βλέπεις καθημερινά ένα θηρίο 2,16 μέτρων να… χτυπιέται μαζί με «κοινούς θνητούς»!

Just walked into @tomorrowland and it’s at 10/10 @Modestep @SHAQ pic.twitter.com/jqhRoLEdIQ

— ЖTИ (@killthenoise) July 19, 2019

Τι είναι το Tomorrowaland

Το Tomorrowland οργανώνεται από την ID&T, εταιρία ψυχαγωγίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης. Λαμβάνει χώρα στο Βέλγιο ως φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο στην πόλη Μπουμ από το 2005. Τα πρώτα ονόματα που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο φεστιβάλ ήταν οι Push (M.I.K.E.), Armin Van Buuren, Cor Fijneman, Yves Deruyter, Technoboy και Coone το έτος δημιουργίας του.

Όπως το αντίστοιχό του στην Ολλανδία, το Mysteryland, το οποίο λαμβάνει χώρα στην γειτονική χώρα από το 1993, είναι ένα μεγάλο σε μέγεθος, και άκρως επιτυχημένο φεστιβάλ. Περιτριγυρισμένο από μια διακόσμηση που θυμίζει παραμύθι, το Tomorrowland προσφέρει μια ευρύτητα μουσικών ειδών εντός των πλαισίων της ηλεκτρονικής μουσικής.

Από το 2005, λαμβάνει χώρα κάθε καλοκαίρι στην τοποθεσία Schorre Boom, με παγκοσμίου φήμης DJs όπως οι Armin van Buuren, David Guetta, Ferry Corsten, Bob Sinclar να το έχουν τιμήσει με την παρουσία τους. [εκκρεμεί παραπομπή]Στο Tomorrowland, οι χώροι διεξαγωγής του κατηγοριοποιούνται ανάλογα με το είδος μουσικής που παίζεται σε αυτούς. Για παράδειγμα, το 2006 υπήρχαν 10 διαφορετικοί χώροι στο Tomorrowland, στον καθένα από τους οποίους έπαιζε και διαφορετικό είδος μουσικής.

Τέλος να αναφέρουμε ότι το γνωστό φεστιβάλ θα διεξαχθεί και στην Ελλάδα στις 27 Ιουλίου και συγκεκριμένα στην πλατεία Νερού.



The post Σακίλ Ο’ Νιλ: «Ξεσάλωσε» στο φεστιβάλ «Tomorrowland» (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα