Ρόμα: Συμφωνία με Γιορέντε, αναμονή για Τζέκο

17:25 3/8/2019 - Πηγή: Sportime

Στη Ρόμα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φερνάντο Γιορέντε, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του «calciomercato.it», η διοίκηση των «τζιαλορόσι» έχει έρθει σε κατ’ αρχή συμφωνία με τον Ισπανό επιθετικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τότεναμ.

Ο υψηλόσωμος στράικερ δεν προορίζεται βασικός, ωστόσο η αναμενόμενη πώληση του Έντιν Τζέκο στην Ίντερ προφανώς θα ανοίξει τον δρόμο στον Γιορέντε για μία θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Έτσι, Φιορεντίνα και Λάτσιο

που ενδιαφέρονταν για την απόκτησή του θα μείνουν στα… κρύα του λουτρού, με τη Ρόμα να αποκτά έναν πολύπειρο ποδοσφαιριστή για μία θέση που «πονάει».

Στη Ρόμα πλέον, περιμένουν και τις εξελίξεις της μεταγραφής του Τζέκο στην Ίντερ που έχει «κολλήσει» εδώ και εβδομάδες, αλλά φαίνεται πως θα οριστικοποιηθεί.

Ο Γιορέντε αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην Τότεναμ, μετρώντας 13 γκολ και 6 ασίστ σε 66 αγώνες, ενώ είχε σημαντική συμβολή στην πορεία των «πετεινών» μέχρι τον τελικό του Champions League.

View this post on Instagram

Filming the new campaign for @fluchosoficial Are you ready to discover it? Coming soon #Fluchos #FluchosOficial #WinterSeason #shoes #ComodidadAbsoluta

A post shared by Fernando Llorente (@llorente_fer) on Jun 18, 2019 at 7:08am PDT

View this post on Instagram

Y al dolor de la derrota se une un dolor mucho más grande…la pérdida de mi ex compañero y amigo José Antonio Reyes. Terrible tragedia,dolor inmenso D.E.P.

A post shared by Fernando Llorente (@llorente_fer) on Jun 2, 2019 at 7:27am PDT

The post Ρόμα: Συμφωνία με Γιορέντε, αναμονή για Τζέκο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα