Ρόκα: Συνάντηση με Δώνη και γνωριμία με τους παίκτες

Ημέρα Τσάβι Ρόκα ήταν η Δευτέρα (25/11) στον Παναθηναϊκό. Το μεσημέρι παρουσιάστηκε με τον Γιώργο Δώνη να παρακολουθεί όσα είπε. Στη συνέχεια οι δυο τους είχαν την πρώτη σύσκεψη.

Προφανώς και όλον αυτό τον καιρό θα υπήρξε και κάποια τηλεφωνική επαφή, όμως, τώρα τους δόθηκε η ευκαιρία να τα πουν από κοντά. Όπως είχε αναφέρει νωρίτερα ο Ρόκα, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να τεθούν επί τάπητος, όπως τα θέματα των «κομμένων», των ανανεώσεων και των μεταγραφών.

Κάπου εδώ, όμως, να σημειωθεί πως ο Καταλανός φάνηκε να χρειάζεται κάποιο

χρόνο προσαρμογής. Πιθανότατα κάποια ζητήματα δεν θα τα χειριστεί εκείνος εν όψει Ιανουαρίου, αφού ακόμα δεν έχει σφαιρική άποψη για όλα. Απολύτως λογικό, αν αναλογιστεί κανείς το πότε συμφώνησε και πότε ανακοινώθηκε.

Από εκεί και πέρα, ο Ρόκα παρουσιάστηκε και στους παίκτες από τον Κώστα Κωνστάντο. Αμεσα αναμένεται να αναχωρήσει από τη χώρα μας για τη Βαρκελώνη και θα επιστρέψει σε περίπου δύο εβδομάδες για να πιάσει δουλειά.

Από εκεί και πέρα, απρόοπτα στην προπόνηση δεν υπήρξαν. Ατομικό ακολούθησε ο Ζαχίντ, θεραπεία οι Ινσούα και Κότσαρης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ για όσους είχαν παίξει στο Αγρίνιο, αποθεραπεία.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ρόκα: Συνάντηση με Δώνη και γνωριμία με τους παίκτες appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα