Ρεζιλίκι του Mega με δημοσκόπιση για τον covid 19 – To 28,8 μεγαλύτερο του 29,2

15:51 7/3/2021 - Πηγή: Sportime

Ρεζιλίκι του Mega με δημοσκόπιση για τον covid 19 που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ».

Του Διονύση Αντωνέλλου

Το ερώτημα ήταν πως κρίνονται οι χειρισμοί της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι πολίτες απάντησαν κατά 28,8% «θετικά» κατά 28,2% «μάλλον θετικά» ενώ το 29,2% «αρνητικά» και κατά 13,5% «μάλλον αρνητικά».

Το σούπερ του Mega έγραφε, αποκωδικοποιώντας τα παραπάνω ευρύματα της δημοσκόπησης

πως το 57% (28,8 + 28,2) έκρινε θετικά τους χειρισμούς της κυβέρνησης για την πανδημία.

Πουθενά αναφορά για το 29,2%, δηλαδή για τον έναν στους τρεις πολίτες που κρίνουν ξεκάθαρα αρνητικά τους συνολικούς χειρισμούς της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μαζί με τους πολίτες που κρίνουν «μάλλον αρνητικά» τους συγκεκριμένους χειρισμούς, το ποσοστό των αντίθετων φτάνει στο 42,7%. Τέσσερις στους δέκα δηλαδή πολίτες είναι αντίθετοι στην πολιτική της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας όταν έξι στους δέκα περίπου είναι θετικοί.

Το λες και ρεζιλίκι για το Mega. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν σίγουρα αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις στο κανάλι είναι πως από «ναινέκους» χόρτασε όλα αυτά τα χρόνια η ελληνική κοινωνία. Και γι αυτό το Mega καταρρέει στα νούμερα.

Να το πούμε διαφορετικά. Η μάλλον με την λογική των ανθρώπων που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο σούπερ. Το Mega είναι ανύπαρκτο στα media και τα τηλεοπτικά δρόμενα της χώραρς. To Mega δεν το βλέπει κανείς. Το Μega δεν το βλέπει κανείς αφού δεν υπάρχει λόγος, με την λογική του καναλιού να ασχολείται κανείς με τα κάτω που 50% ποσοστά.

Το ρεζιλίκι έχει την ρίζα του στην τουρκική λέξη rezillik, είναι ουδέτερο και σημαίνει αυτό που παθαίνει κανείς όταν γίνεται ρεζίλι, η γελοιοποίηση. Και σίγουρα η λογική ότι το 28,8 μεγαλύτερο του 29,2 δεν βοηθά στη μη γελοιοποίηση.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef 5: «Τους έκανα π@#&!*α με μια κάρτα!»

MasterChef 5: Κονταροχτυπήθηκαν σε 9 δοκιμασίες, κόκκινοι και μπλε!

Ρεζιλίκι του Mega με δημοσκόπιση για τον covid 19 – To 28,8 μεγαλύτερο του 29,2

Το άρθρο Ρεζιλίκι του Mega με δημοσκόπιση για τον covid 19 – To 28,8 μεγαλύτερο του 29,2 εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα