Ρεάλ – Παναθηναϊκός με Live Streaming χωρίς προϋποθέσεις*

Ένα βήμα από την κορυφή της Ευρώπης βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό (73-57) και σφράγισε το εισιτήριο για τον πρώτο του τελικό μετά το 2011, όταν είχε πανηγυρίσει το 6ο στέμμα απέναντι στη Μακάμπι στη Βαρκελώνη!

Τώρα, 13 χρόνια μετά οι «πράσινοι» βρίσκονται ξανά σε τελικό και θέλουν να εκθρονίσουν τη Ρεάλ για να ολοκληρώσουν το απόλυτο μπασκετικό «θαύμα».

Πέρυσι ο Παναθηναϊκός

είχε τερματίσει 17ος και προτελευταίος στην κατάταξη, όμως φέτος όλα είναι διαφορετικά, με τον Εργκίν Αταμάν να καθοδηγεί την ομάδα του προς τη δόξα και με φόντο το 7ο αστέρι στην πράσινη φανέλα, στοχεύοντας παράλληλα στο τρίτο προσωπικό του, μετά το back to back με την Εφές (2021, 2022).

Το «τριφύλλι» για να κλείσει θέση στον τελικό κατατρόπωσε τη Φενέρ του Σάρας Γιασικεβίτσιους στον ημιτελικό, χωρίς να χάσει ούτε μία φορά το προβάδισμα, με τρομερή άμυνα που κράτησε την παρέα του Νικ Καλάθη στους 57 πόντους.

Ο Λεσόρ κυριάρχησε στα καλάθια (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ), ο Ναν (14) έβαλε τις πινελιές του, ο Γκραντ (13) έκανε πολλή δουλειά και στην άμυνα, μαζί με τους εξαιρετικά πολύτιμους Παπαπέτρου και Καλαϊτζάκη κι έτσι ήρθε η επιβλητική πρόκριση στον 8ο τελικό των «πράσινων» που έχουν το εντυπωσιακό ποσοστό 6/7!

Ρεάλ – Παναθηναϊκός 1(-3.5):1.98 2(+3.5):1.83

«Ένα ακόμα» έλεγαν Αταμάν και Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την πρόκριση, αναφερόμενοι στον τελικό που χωρίζει τον Παναθηναϊκό από τον τίτλο, ωστόσο για να έρθει το 7ο θα χρειαστεί άλλη μια υπέρβαση.

Αντίπαλο στον τελικό του Βερολίνου είναι η παντοδύναμη Ρεάλ, κάτοχος του τίτλου και φαβορί από την αρχή της σεζόν, κάτι που επιβεβαίωσε και στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Τσους Ματέο επικράτησε με 87-76 έχοντας συνεχώς το πάνω χέρι, με τη διαφορά να φτάνει και στο +25, με την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα να επιστρέψει να μην είναι αρκετή ώστε να καταγράψει μια ιστορική ολική ανατροπή, με αποτέλεσμα οι Μαδριλένοι να είναι παρόντες για να υπερασπιστούν τον τίτλο, στοχεύοντας στην κούπα Νο12.

Ο Μούσα (20 πόντοι) μαζί Χεζόνια(12), Γιαμπουσέλε (11) και Πουαριέ (11) ήταν οι βασικοί επιθετικοί εκφραστές με τον Ταβάρες στο συνήθη ρόλο του… σκιάχτρου να παίζει τον δικό του σπουδαίο ρόλο, κάτι που θα κληθεί να αντιμετωπίσει και ο Παναθηναϊκός στον τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για πρώτη φορά σε τελικό, ενώ στην κανονική περίοδο μοιράστηκαν τις νίκες και μάλιστα αμφότερες εκτός έδρας (70-78 στο ΟΑΚΑ, 86-97 στη Μαδρίτη.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Κορυφαία Στοιχηματική εμπειρία και στην Ευρωλίγκα με Live Streaming χωρίς προϋποθέσεις*

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα