Ραϊόλα: Έξαλλος με τον αποκλεισμό στην Ιταλία

17:28 9/5/2019 - Πηγή: Sportime

Με αποκλεισμό τριών μηνών, τιμώρησε τον μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα, η Ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Ο γνωστός μάνατζερ τιμωρήθηκε για 3 μήνες, καθώς και ο ξάδερφός του, Βιτσέντζο, με δύο μήνες.

Οι Ιταλοί έκοψαν κάθε δικαίωμα στον γνωστό μάνατζερ να διαπραγματευτεί με ομάδες για τρεις μήνες, πράγμα που σημαίνει πως δεν μπορεί να κάνει δουλειά στην φετινή καλοκαιρινή περίοδο!

Η ποινή λήγει δύο εβδομάδες πριν αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα, όπου δεν θα μπορεί όχι μόνο να φέρει παίκτες στην Ιταλία,

αλλά ούτε και να διαπραγματευτεί με παίκτες που ήδη είναι εκεί και ανήκουν στο γκρουπ του!

Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για την απόφαση του Ραϊόλα, που εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τους Πογκμπά, Λουκάκου, Μιχιταριάν, Ιμπραΐμοβιτς και Μπαλοτέλι.

Ο ίδιος πάντως αντέδρασε και στα social media εξέφρασε την οργή του γι’ αυτή την απόφαση.

«Δυστυχώς δεν είναι έκπληξη η ποινή. Το κακό είναι πως η ποινή προέρχεται από πολιτική σκοπιμότητα, χωρίς να ληφθεί υπ’ όψιν ο νόμος. Είναι μια απόφαση βασισμένη σε ψέματα. Μάλλον η Ιταλική ομοσπονδία δε μπόρεσε να μου συγχωρέσει το γεγονός ότι της έκανα κριτική για το πόσο έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο στη χώρα, όπως και το σχόλιο για τον ρόλο που έχουν παίξει στα φαινόμενα ρατσισμού στο πρωτάθλημα. Θα κυνηγήσω νομικά το δικαίωμά μου να εκφράζομαι ελεύθερα», έγραψε μεταξύ άλλων.

The post Ραϊόλα: Έξαλλος με τον αποκλεισμό στην Ιταλία appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα