Πυγμαχία: Νέα καταγγελία κατά της Ομοσπονδίας

Πυγμαχία: Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πυγμαχίας προέβη σε καταγγελία στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, κατά του ισχύοντος ΔΣ της ΕΟΠ.

Οι Έλληνες προπονητές κοινοποίησαν την καταγγελία τους προς την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Tον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο λόγος έχει να κάνει με την κίνηση του Διοικητικού Συμβουλίου να προβεί σε αλλαγές ως προς την αγωνιστική προκήρυξη που ψήφισαν τα σωματεία. Ανάμεσα στα όσα αναφέρονται στην καταγγελία των προπονητών, χαρακτηρίζονται οι αλλαγές «αυθαίρετες,

καταχρηστικές, πραξικοπηματικές τροποποιήσεις της αρχικής προκήρυξης που ενέχουν σκοπιμότητες οι οποίες βλάπτουν ηθικά το άθλημα της πυγμαχίας.

Πυγμαχία: Αποχή και πειθαρχική τιμωρία

Με την καταγγελία ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πυγμαχίας αιτείται το ΔΣ της ΕΟΠ να απέχει από οποιαδήποτε ενέργεια αναφορικά με την τροποποίηση της προκήρυξης του τρέχοντος αγωνιστικού έτους και να αποσύρει τις τροποποιήσεις. Ώστε να διαφυλαχτεί το κύρος και η αξιοπιστία των διοργανώσεων και να επιβληθεί η αρμόζουσα πειθαρχική τιμωρία σε όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΠ.

The post Πυγμαχία: Νέα καταγγελία κατά της Ομοσπονδίας appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα