Προοδευτική – Πανιώνιος 1-2: «Ιστορικό» διπλό στον Κορυδαλλό!

Με την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Προοδευτικής ο Πανιώνιος έκανε το δύο στα δύο στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ξεκινώντας εντυπωσιακά την πορεία του σε αυτή τη νέα εποχή.

Οι πιτσιρικάδες του Δημήτρη Κοροπούλη έδειξαν πως διαθέτουν στόφα νικητή και με τη συμβολή των έμπειρων Κοντοέ και Γροντή δημιουργούν ένα εξαιρετικό σύνολο. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ο Πανιώνιος

να έχει έξι βαθμούς σε δύο ματς στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Σταμάτης και Γροντής, χρίστηκαν σκόρερ για τον Ιστορικό ενώ ο Μούντριχας αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού λίγο πριν το τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανιώνιος: «Από την αρχή» με ένα εκπληκτικό βίντεο!

Στα του αγώνα, ο Πανιώνιος μπήκε σαν… αφηνιασμένος στο ματς και μόλις στο πρώτο λεπτό άνοιξε το σκορ όταν ο Σταμάτης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσε στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα καθώς στο 6′ με σουτ του Κυριαζή έξω από την περιοχή έφεραν ισοφάρισαν το ματς, με το 1-1 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τρόπο να πάρουν ξανά το προβάδισμα και αυτή τη φορά το κράτησαν μέχρι το τέλος. Το νικητήριο γκολ πέτυχε από το σημείο του πέναλτι ο Γροντής στο 56′ μετά από ενέργεια του Νίνο, ο οποίος ανατράπηκε εντός περιοχής.

Η ενδεκάδα του Πανιωνίου (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας (75′ Τριάντης), Ζάχι, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Ξυγκόρος, Νίνο (67′ Κουτσάκης), Σταμάτης, Γροντής, Μούντριχας (87′ λ.τρ. Δρίτσας)

Το άρθρο Προοδευτική – Πανιώνιος 1-2: «Ιστορικό» διπλό στον Κορυδαλλό! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα