Προγνωστικά Μανωλίδης: Διπλασιάζει ο Πανιώνιος

Προγνωστικά 26/11/2018. Σε πολύ καλή κατάσταση Πανιώνιος και Λαμία. Φορμαρισμένες ομάδες αμφότερες και οι δύο. Ο άσος της ομάδας της Νέας Σμύρνης αξίζει το ρίσκο. Μπερδεμένο και ισορροπημένο το ντέρμπι στην Τσβάτελιγκα, ανάμεσα σε Αμβούργο και Ουνιόν.

Απολογισμός

Το Σάββατο χάσαμε στο φινάλε δύο ματς, την Κυριακή μας ήρθαν τα βασικά πονταρίσματά μας στο τέλος. Γκολ

ο Ολυμπιακός σε μία από τις τελευταίες φάσεις του ματς με τον Ατρόμητο. Γκολ και η Βέρντερ στο 91’, για να επιβεβαιωθεί το συνδυαστικό Χ2 + G/G στο ματς με τη Φράιμπουργκ (1-1). Αστοχίες με Σεβίλλη και Χάιντενχαϊμ.

Αξίζει ο Πανιώνιος

Από την ώρα που άλλαξε προπονητή η Λαμία, άλλαξε και η εικόνα της. Αήττητο επτά αγώνων και συνεχίζει στο πρωτάθλημα. Τρομερό σερί για μια ομάδα που στην αρχή δεν μπορούσε να σταθεί ούτε σε ένα ματς αξιοπρεπώς. Κι όμως, διαφοροποιήθηκε. Η διακοπή την… κόβει όμως. Μόνο απλό και εύκολο δεν είναι να συνεχίσει σε ίδιους ρυθμούς.

Η πορεία της ομάδας του Χάβου φέρνει τον άσο του Πανιωνίου σε τιμές διπλασιασμού. Σαφώς και το παιχνίδι είναι δύσκολο, όμως οι Νεοσμυρνιώτες έχουν την τεχνοτροπία να παίρνουν τέτοια ματς εντός έδρας. Απόδειξη οι νίκες με Ξάνθη και Παναιτωλικό πρόσφατα. Παρόμοια χαρακτηριστικά θα έχει και το αποψινό ματς. Με τον άσο θα πάμε.

Θα ανοίξει το σκορ ο Μασούρας;

Μπερδεμένο και δύσκολο στο να βγάλεις άκρη το ματς του Αμβούργου με την Ουνιόν Βερολίνου. Από τη μία το γεγονός πως η ομάδα του λιμανιού θέλει να κρατήσει τις αποστάσεις της. Από την άλλη η Ουνιόν που δίνει μάχη για να βρίσκεται στην 2η θέση και ότι προκύψει από εκεί και πέρα. Υπάρχει και η πιθανή απουσία του φορ Λασόγκα και όλα αυτά μαζί μας πάνε στο μεσαίο σημείο. Αξίζει το ρίσκο το Χ.

Βασική επιλογή
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΛΑΜΙΑ 1 2,00 (pamestoixima.gr)

Αξίζει το ρίσκο
ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΟΥΝΙΟΝ Χ 3,30 (Interwetten)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

The post Προγνωστικά Μανωλίδης: Διπλασιάζει ο Πανιώνιος appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα