Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Γκολ και… Ολυμπιακός

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 25/11/2018. Χαμηλός ο άσος της Γκλάντμπαχ κόντρα στο Αννόβερο. Χωρίς αξία. Ομάδες που δεν μπορείς να εμπιστευτείς, Βέρντερ και Φράιμπουργκ. Αξίζει ίσως η Χάιντενχαϊμ στην Τσβάιτελιγκα. Αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές εκτός Γερμανίας.

Απολογισμός

«Δύσκολη στροφή η 12η αγωνιστική της Bundesliga. Οριακά ματς, σημαντικές απουσίες και διαβασμένες αποδόσεις δυσκολεύουν το έργο στα προγνωστικά και στο ποντάρισμα». Ετσι ξεκινούσε η χθεσινή στήλη και μάλλον ήταν η μόνη πρόβλεψη που επιβεβαιώθηκε. Μαζί

με το παιχνίδι της Ντόρτμουντ (2 + Over). Ατυχία η ισοφάριση της Χόφενχαϊμ την τελευταία στιγμή κόντρα στη Χέρτα. Η Λειψία δε, ήταν η μόνη ομάδα από τα χθεσινά ματς που δεν σκόραρε.

Σήμερα… Ολυμπιακός

Η σημερινή μέρα θα είναι μία από τις λίγες που βασική επιλογή θα έχουμε εκτός Γερμανίας. Επιλογή το διπλό του Ολυμπιακού. . Ο Ολυμπιακός έχει παίξει σε αρκετά παιχνίδια ελκυστικό, με καλή παραγωγή επιθέσεων, ποδόσφαιρο όμως έχει κερδίσει μόλις ένα σημαντικό παιχνίδι στην ελληνική Super League. Κόντρα στον Αρη.

Καλός, χρυσός, ο Ατρόμητος, όμως τώρα είχε αρκετή δόση τύχης. Ο διακόπτης της τύχης δεν μένει πάντα σταθερός. Η απόδοση του διπλού είναι τέτοια στο Περιστέρι, που δεν αφήνει περιθώρια δισταγμού.

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα

Δεν μπορείς να πεις πολλά. Το αναφέραμε. Η συνήθεια της Βέρντερ να κερδίζει στο Φράιμπουργκ είναι μια βάση. Όπως και το ότι πρόκειται για ένα πιο κοντρολαρισμένο σύνολο από αυτό του στράιχ. Να κάνουν 2η κολλητή ήττα εντός οι γηπεδούχοι; Σπάνιο. Αλλά η ποδοσφαιρική ανάλυση, η προϊστορία και το πιο ποιοτικό ρόστερ, δείχνει Βέρντερ. Συνδυαστικά το Χ2 με τα g/g.

Στην Τσβάιτελιγκα δεν περιμέναμε τον άσο της Χάιντενχαϊμ τόσο ψηλά. Η Πάντερμπορν είναι από τις ομάδες που σκοράρουν, που ανεβάζουν το ρυθμό ενός αγώνα, που παίζουν με ψηλά τις γραμμές τους. Άλλο που δεν θέλουν οι γηπεδούχοι. Για κάτι τέτοια ματς… ψοφάνε. Ο άσος DNB παρέχει ασφάλεια και μια καλή επιλογή σε απόδοση για τον παίκτη.

Σεβίλλη

Κλείσιμο με ένα ακόμα ματς εκτός Γερμανίας. Τη Σεβίλλη. Εκεί όπου ο κόσμος ετοιμάζει ένα μικρό παρτάκι. Προκειμένου να πανηγυρίσει την άνοδο της ομάδας στην κορυφή. Αρκεί να έρθει η νίκη κόντρα στη Βαγιαδολίδ. Ο άσος συνδυαστικά με over πληρώνει αρκετά καλά.

Βασική επιλογή
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 2,15 (pamestoixima.gr)
Μονά
XAΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ 1 DNB 1,85 (Interwetten)
ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 1 + OVER 1,87 (pamestoixima.gr)
Αξίζει το ρίσκο
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΕΡΝΤΕΡ X2 + G/G 2,65 (pamestoixima.gr)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

The post Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Γκολ και… Ολυμπιακός appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα