Κουρμπέλης: Στην τελική ευθεία η ανανέωση

Η… πιτσιρικαρία του Παναθηναϊκού βγάζει «μάτια» με τις εμφανίσεις της, αλλά αυτός που είναι σημείο αναφοράς είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» αν και 25 ετών, κοντεύει τα 200 ματς στην Super League και είναι από τα πιο σημαντικά «χαρτιά» της ομάδας, που μπορεί να φέρει χρήματα με πιθανή μεταγραφή του.

Με δύο γκολ

σε 11 αγώνες, έχει… ξανανιώσει ποδοσφαιρικά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη, που θέλει να «χτίσει» και πάνω του την ομάδα του μέλλοντος. Γι’ αυτό και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με τη στήλη «παρασκήνια» της έντυπης έκδοσης του Sportime, ο παίκτης του Παναθηναϊκού έχει συμβόλαιο ως το 2020, όπου οι απολαβές του ανά έτος, δεν ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ, ενώ δεν έχει και ατομικά μπόνους). Ήδη, οι δύο πλευρές έχουν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επόμενη μέρα και υπάρχει αμοιβαία θέληση για επέκταση της συνεργασίας.

Στο μόνο σημείο, σύμφωνα με τη στήλη, που υπάρχει μια μικρή διαφορά, είναι σε ένα στοιχείο που για τον Κουρμπέλη είναι σημαντικό. Θέλει να είναι στο Top-3 των καλύτερα αμειβομένων παικτών στην ομάδα, πράγμα λογικό, καθώς το δικαιούται με τις εμφανίσεις του.

Αυτό σημαίνει και μια αύξηση 100.000 ευρώ περίπου ανά έτος (να φτάσει δηλαδή στα 400.000). Την δεδομένη στιγμή με τα οικονομικά προβλήματα που έχει ο σύλλογος, αυτό είναι ένα δύσκολο κομμάτι, αλλά από την στιγμή που οι απαιτήσεις δεν είναι υπερβολικές, όλο και κάτι μπορεί να γίνει…

Παναθηναϊκός: Ο Γιόχανσον και οι Σουηδοί

The post Κουρμπέλης: Στην τελική ευθεία η ανανέωση appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα