Πολυμήχανοι Έλληνες: Οι 4 κορυφαίες δικαιολογίες για το «σπάσιμο» της καραντίνας (vid)

10:56 2/4/2020 - Πηγή: Sportime

Κορονοϊός: Ως γνήσιοι απόγονοι του πολυμήχανου Οδυσσέα αρκετοί συμπολίτες μας σκαρφίζονται απίθανες δικαιολογίες προκειμένου να σπάσουν την καραντίνα

Η πιο συχνή δικαιολογία ώστε να βγει κάποιος εκτός της οικίας του είναι να βγάλει τον σκύλο βόλτα. Υπάρχουν εκείνοι που φτάνουν ακόμη και να…νοικιάσουν κατοικίδιο κάποιου άλλου πολίτη προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να βγουν εκτός σπιτιού. Μάλιστα η τιμή κυμαίνεται στα 5 ευρώ η μισή ώρα βόλτας!

Άλλη δικαιολογία έτσι ώστε κάποιοι να πάνε ακόμη στα εξοχικά τους είναι η εξής: Υποτίθεται ότι δέχθηκαν ειδοποίηση από γείτονα ο οποίος τους

ενημέρωσε για κάποια βλάβη που έχει υποστεί το σπίτι τους. Είτε υδραυλικής φύσεως είτε στα κεραμίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Θα πούμε «Καλό Πάσχα» στις 26 Μαΐου! (vids)

Εξάλλου όσον αφορά τους ηλικιωμένους, είναι ότι στείλουν μήνυμα για σούπερ μάρκετ και αντί να ψωνίσουν μπαίνουν στα καταστήματα για βόλτα!

Ένα άλλο κόλπο που κάνουν οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας είναι να στείλουν SMS για βόλτα και αντί αυτού να βγουν και να κάθονται σε ένα παγκάκι. Μόλις όμως δουν κάποιο όργανο της τάξης αμέσως σηκώνονται και κάνουν ασκήσεις!

Με αυτά και με αυτά έρχονται νέα σκληρότερα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας από την κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες.

Το ρεπορτάζ για τις δικαιολογίες που χρησιμοποιούνται συχνότερα

The post Πολυμήχανοι Έλληνες: Οι 4 κορυφαίες δικαιολογίες για το «σπάσιμο» της καραντίνας (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα