Ποιος… Κολίνα και ποιο VAR, Καραντώνης σούπερ σταρ! (vid)

Είσαι φίλαθλος και κάθεσαι να δεις μπαλίτσα και σου χαλάνε τη διάθεση. Σε κάνουν να λες «… δεν ξανασχολούμαι άλλο. Δεν αξίζει να χαλιέμαι και να αρρωσταίνω για την πάρτη σας».  Σε ένα ματς χωρίς μεγάλη σημασία, ο διαιτητής Καραντώνης έκανε τον Ευαγγέλου (τον διαιτητή του ΑΕΚΆρης στο ΟΑΚΑ) να μοιάζει… Κολίνα. Λες και κάποιος ήθελε να κάνει επίδειξη δύναμης απόψε στο Βικελίδης.

Συνολικός απολογισμός για τον Άρη στα ματς με την «Ένωση» 1 βαθμός, αντί για 6 ή στη χειρότερη

4. Γιατί σε κανένα από τα δύο η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη από την ομάδα του Ένινγκ.

Ειδικά σήμερα. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν στα πρώτα λεπτά την γκάφα στην άμυνα των γηπεδούχων κι έκτοτε ήταν λες και έβλεπες Άρης – φετινός Πανιώνιος! Μόνο που ακόμη κι ο ουραγός όταν ήρθε στο Βικελίδης έπαιξε μπαλίτσα.

Σε όλο το υπόλοιπο ματς είδαμε έναν Άρη να παίζει την ΑΕΚ στο μισό γήπεδο (χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση) και την ομάδα του Καρέρα (καλοστημένη μεν, αλλά…) να παίζει μαζική άμυνα με σύστημα… πούλμαν και καράτε. Τα φάουλ; Μόλις 11 ο Άρης 33(!) η ΑΕΚ. Τόσα ήταν βέβαια αυτά που καταλόγισε ο Καραντώνης. Τα κανονικά; Αφήστε το καλύτερα.

Είναι πραγματικά απίστευτο ότι «Ένωση» τελείωσε το ματς αυτό με 11 παίκτες. Είναι απίστευτο ότι ο Βράνιες δεν αποβλήθηκε και έμεινε στη μία μόλις κίτρινη όταν έχει σκαρφαλώσει σε τουλάχιστον… 10 πλάτες παικτών.

Ήταν εκείνος που τσάκισε την μέση του Ιντέγε και τον έστειλε και πάλι στα «πιτς» λίγες μέρες αφότου ο Νιγηριανός επέστρεψε από τη θλάση στη γάμπα, μετά από υπερπροσπάθεια. Ήταν εκείνος που «γκρέμισε» τον Βέλεθ στο 17ο λεπτό (δείτε εδώ τη φάση) και ο διαιτητής VAR Κουμπαράκης ούτε καν… ίδρωσε.

Θα μου πείτε στο 39′ που το πέναλτι που κάνει ο Κλωναρίδης στον Φετφατζίδη (δείτε εδώ τη φάση) φάνηκε ξεκάθαρα στο ριπλέι (ο παίκτης της ΑΕΚ βρίσκει μόνο το πόδι του «Φέτφα») φιλοτιμήθηκαν να το δώσουν; Σε μια φάση που «βράζει» όλο το γήπεδο ο Καραντώνης δεν πάει καν να τσεκάρει το βίντεο. Βγάζει όμως κίτρινη στον εξτρέμ των γηπεδούχων που απλά του είπε να κάνει το αυτονόητο. Να ελέγξει έστω τη φάση.

Επιπλέον υπάρχει και το τράβηγμα-μαρς του Μάνταλου στη φανέλα του Λάρσον στο 71′ (δείτε εδώ τη φάση), όπως και η καθαρή κίτρινη στον Σβάρνα που παίρνει… αγκαλιά τον Σουηδό και τον ρίχνει κάτω. Θα ήταν όμως η δεύτερη και έτσι ο Καραντώνης είπε «ας την αφήσω καλύτερα».

Για να αντιληφθεί κανείς ότι ο διαιτητής το αποψινού ντέρμπι τα έκανε μαντάρα, αρκεί να δει την κάρτα που καταλογίζει στον Οικονόμου. Ο παίκτης της ΑΕΚ έχει μόλις μπει στο ματς, κάνει ένα απλό φάουλ σε παίκτη των γηπεδούχων και ο Καραντώνης (που μάλλον ένιωθε ενοχές) σπεύδει να του δείξει κίτρινη! Χωρίς να είναι  φυσικά και μακριά από τη λογική που σφύριζε απόψε, όταν προηγουμένως είχε περάσει στο ντούκου αρκετά αντιαθλητικά φάουλ των φιλοξενούμενων. Αυτή για τον  Οικονόμου ήταν όμως η πρώτη, συνεπώς μικρό το κακό…

Υπάρχουν και διάφορες άλλες φάσεις που μπορούμε να σταθούμε όμως δεν έχει νόημα. Χάνεται η μπάλα. Και μετά οι Έλληνες διαιτητές απειλούν με απεργία γιατί λένε στοχοποιούνται! Τρομερά πράγματα.

Η ανάρτηση της αγανακτισμένης ΠΑΕ Άρης στο Instagram

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

: Κουμπαρακη, εσύ που ήσουν στο VAR, αν δεν είναι αυτό πέναλτι, τότε ποιο είναι;

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official) στις 16 Φεβ, 2020 στις 1:09 μμ PST

Στο αγωνιστικό κομμάτι (όσο αξίζει να ασχοληθούμε με αυτό) ο Άρης δεν έπιασε την απόδοση άλλων ντέρμπι, όμως σίγουρα δεν άξιζε να ηττηθεί από αυτόν τον αντίπαλο που ήταν από τις χειρότερες ομάδες που πέρασαν φέτος από το Χαριλάου.  Κι αν ο διαιτητής είχε δώσει κάποιο από τα πέναλτι ή κάποια αποβολή, ποιος μας λέει ότι μετά η ομάδα του Ένινγκ δεν γύριζε το ματς; Αυτή ήταν η εικόνα άλλωστε. Έστω να έπαιρνε τουλάχιστον τον βαθμό.

Ο Άρης είχε καιρό να κάνει τέτοια λάθη στην άμυνα (στη φάση του γκολ κυρίως) και να μην μπορέσει να βάλει ένα γκολ έχοντας τέτοια πίεση στον αντίπαλο. Ο Ντουρμισάι κλήθηκε να καλύψει το κενό του Ιντέγε, όμως δεν κατάφερε να αρπάξει την ευκαιρία. Η φάση που αστοχεί από απόσταση αναπνοής είναι χαρακτηριστικό του ότι ακόμη ο νεαρός επιθετικός δεν έχει βρει τα «πατήματά» του στους «κίτρινους».

Δυστυχώς ο «Θεός του πολέμου» δεν πήρε τίποτα από αυτό το παιχνίδι. Έχασε τους βαθμούς, καταπόνησε τους ποδοσφαιριστές του σε σκληρό ματς και επιπλέον εκνευρίστηκε σαν οργανισμός.

ΥΓ: Συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη που γέμισε το γήπεδο και κυρίως που συγκρατήθηκε στα όσα τραγελαφικά έβλεπε από τον επικό δίδυμο Καραντώνη – Κουμπαράκη. Αν ήμασταν σε εποχές παλιού… Χαριλάου καταλαβαίνετε τι θα γινόταν…

ΥΓ1: Στα πλέι οφ επιβάλλεται ο Άρης να αγωνιστεί με ξένους διαιτητές. Σε όλα τα ματς, ακόμη και σε αυτά με την 6η ομάδα, όποια κι αν είναι αυτή.

ΥΓ2: Ευτυχώς ο τραυματισμός του Ιντέγε δεν είναι σοβαρός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Ασφαλέστερα συμπεράσματα τη Δευτέρα (17/2), όταν ο Νιγηριανός υποβληθεί σε εξετάσεις.

ΥΓ3: 14 βαθμοί χωρίζουν τον Άρη και την ΑΕΚ. Βλέπεις τα δυο ματς σε ΟΑΚΑ και Βικελίδης, κοιτάς μετά τον βαθμολογικό πίνακα και κάνεις τον σταυρό σου.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ποιος… Κολίνα και ποιο VAR, Καραντώνης σούπερ σταρ! (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα