Άρης – ΑΕΚ 0-1: Ιταλικό «διπλό»!

Άρης – ΑΕΚ 0-1: Μία νίκη με αρκετή ιταλική… δόση πήρε η ΑΕΚ μέσα στην έδρα του Άρη «Κλεάνθης Βικελίδης» με το επαγγελματικό 1-0 που κατάφερε να πάρει!

Άρης – ΑΕΚ: Τον αιφνιδίασε

Το καλύτερο ξεκίνημα στον αγώνα κατάφερε να κάνει η ΑΕΚ, καθώς μπόρεσε μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης να προηγηθεί! Συγκεκριμένα, στο 5′ ο Κρίστιτσιτς έβγαλε την κάθετη μπαλιά. Ο

Αλμπάνης έτρεξε στον κενό χώρο και με πλασέ σημείωσε το 0-1 στο ματς!

Αυτή η φάση έκανε και τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Ο Άρης στη συνέχεια έτρεξε, πίεσε και προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΚ. Σε καμία περίπτωση όμως δεν κατάφερε να ανησυχήσει τόσο τον Μπάρκα.

Στο 12′ είχε μία καλή στιγμή ο Άρης. Όταν ο Γκάμα έκανε τη σέντρα από τ’ αριστερά, βρήκε τον Δεληζήση ο οποίος όμως από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ με το κεφάλι!

Από εκεί και πέρα ο Άρης ναι μεν πίεσε, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα την ΑΕΚ.

Έτσι έμεινε το 1-0 υπέρ της ΑΕΚ με τις δύο ομάδες να κατευθύνονται στα αποδυτήρια.

Θυμηθείτε ΕΔΩ τη live ενημέρωση του αγώνα, από το sportime.gr.

MVP: Ο Κρίστιτσιτς έκανε αρκετή δουλειά στον χώρο του κέντρου της ΑΕΚ. Βοήθησε τόσο ανασταλτικά όσο όμως και οργανωτικά. Άλλωστε από τα δικά του πόδια βγήκε και το γκολ του Αλμπάνη στο 5′.

UP: Συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις ο Φετφατζίδης. Ο μεσοεπιθετικός του Άρη έκανε καλό ματς και προσπάθησε αρκετά για το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ.

DOWN: Ο Μάσιμο Καρέρα έβαλε στο ματς τον Αραούχο για να μπορέσει να ανεβάσει λίγο την ΑΕΚ, καθώς πιεζόταν αρκετά και είχε κλειστεί στην άμυνά της. Δεν μπόρεσε όμως ο Αραούχο να δώσει το κάτι παραπάνω στην ΑΕΚ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο Καραντώνης κράτησε αρκετές φορές την κίτρινη κάρτα στο τσεπάκι του. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν αρκετά σκληρό, αλλά προτίμησε να μην τιμωρήσει τους παίκτες. Επίσης υπάρχει και το πέναλτι που ζήτησε ο Άρης στο 40′ σε ανατροπή του Κλωναρίδη στον Φετφατζίδη.

ΓΚΟΛ: 5′ Αλμπάνης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 40′ Φετφατζίδης – 29′ Σβάρνας, 31′ Βράνιες, 39′ Σιμάνσκι

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

Άρης (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ (85′ Ντιγκινί), Ματίγια, Σάσα, Γκάμα, Φετφατζίδης, Λάρσον (79′ Μαντσίνι), Ιντέγε (38′ λ.τρ. Ντουρμισάι).

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Χουλτ, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Βέρντε (78′ Οικονόμου), Κλωναρίδης (53′ Αραούχο), Αλμπάνης (70′ Μάνταλος), Λιβάια.

Σε λίγο περισσότερα…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Άρης – ΑΕΚ 0-1: Ιταλικό «διπλό»! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα