Πλζεν-Ολυμπιακός: Η απόκρουση του Σα (video)

Πλζεν-Ολυμπιακός: Ανοιχτοί λογαριασμοί υπάρχουν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βικτόρια Πλζεν, για τα προκριματικά των ομίλων του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη που ήθελαν, αλλά πήραν ένα θετικό αποτέλεσμα. Είχαν μία εκτός έδρας αναμέτρηση στο πρώτο τους επίσημο ματς για φέτος.

Δεν είχαν

την εικόνα που θα ήθελαν, παρόλα αυτά όμως μπόρεσαν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Ενόψει της ρεβάνς που υπάρχει στο Καραϊσκάκη, στις 30 του μήνα, την άλλη εβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στη συνέχεια της διοργάνωσης στο Καραϊσκάκη. Εκεί όπου θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του και θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο για πρόκριση.

Όσον αφορά τον αγώνα που έδωσε στην Τσεχία. Εκεί ο Ζοσέ Σα στο πρώτο ημίχρονο ιδιαίτερα ήταν ο καλύτερος παίκτης. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Είπε «όχι» στις φάσεις των Τσέχων και κράτησε την Πλζεν μακριά από την εστία του. Κράτησε το μηδέν και είναι ένα αρκετά σημαντικό στοιχείο ενόψει του επαναληπτικού αγώνα.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης των Πειραιωτών με τη Βικτόρια Πλζεν, Πλζεν-Ολυμπιακός. Ένα ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν είχε αρκετές στιγμές στην επίθεσή του. Αλλά από την άλλη ο Σα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν όποτε χρειάστηκε να παρέμβει.

The post Πλζεν-Ολυμπιακός: Η απόκρουση του Σα (video) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα