ΑΕΛ – Βόλος 1-1: Τις εντυπώσεις οι Βολιώτες

ΑΕΛ – Βόλος: Στο 1-1 έμειναν οι δύο ομάδες σε φιλικό που έδωσαν στο Καρπενήσι. Ωστόσο, υπήρχε ανώτερος και ήταν οι «κυανέρυθροι».

Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά οι παίκτες του Χουάν Φεράντο πατούσαν πολύ καλύτερα. Δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ρίστιτς. Ηλιόπουλος, Μάντζης (σε διπλή ευκαιρία) και Μυστακίδης απείλησαν με τον τελευταίο να έχει και δοκάρι λίγο πριν την ανάπαυλα.

Ο Βόλος κυριαρχούσε, η ΑΕΛ

κατάφερε όμως να βρει πρώτη γκολ. Στο 51′ ο Ντάουντα σκόραρε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του μετά από κόρνερ του Στάνκοβιτς. Ωστόσο, η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει. Στο 67′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Σαρμιέντο βρήκε δίχτυα.

Σε καλό δρόμο έδειξαν πως βρίσκονται οι Βολιώτες, αλλά θα πρέπει να δουλέψουν την αποτελεσματικότητά τους. Δεν είναι εύκολο, μάλιστα, εάν σκεφτεί κανείς πόσες αλλαγές έχουν γίνει στο ρόστερ τους. Αντιθέτως, η ΑΕΛ είχε και αρκετούς παίκτες που έχουν ξαναπαίξει μαζί.

ΑΕΛ (Γκόρνταν Πέτριτς): Ρίστιτς (46′ Κρίστινσον), Μόρας (46′ Ζίζιτς), Γκόλιας (46′ Μπράλιτς), Μιχαήλ (46′ Ζίβκοβιτς), Καρανίκας (46′ Μπέρτος), Μπάλλας (46′ Σεσέροβιτς), Φατιόν (46′ Μιλοσάβλιεβιτς), Γιάκος (46′ Μιλτιάδης (77′ Νούσιος)), Νούνιτς (46′ Ντάουντα), Σικάφκα (46′ Φιλίποβιτς), Χοτζάλι (46′ Στάνκοβιτς).

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μάντζης, Μυστακίδης, Ηλιόπουλος, Φεράρι, Ζοάο Φερνάντο, Αγκούστο Μαξ.

Αγωνίστηκαν και οι: Καραγκιόζης, Τσοκάνης, Μήτογλου, Κορνέζος, Κυζιρίδης, Συμελίδης, Τσαούσης, Κορέλας, Λύρατζης, Κραβαρίτης, Διμηνάς, Σαρμιέντο.

The post ΑΕΛ – Βόλος 1-1: Τις εντυπώσεις οι Βολιώτες appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα