Πιτίνο: «Να γίνουμε πιο σκληροί, δεν θα ψηλώσουμε μέχρι αύριο βράδυ»

Στην Αθήνα βρίσκεται ξανά ο Ρικ Πιτίνο, που επέστρεψε από τις ΗΠΑ έχοντας συμφωνήσει με την Adidas για να κλείσει μια για πάντα η υπόθεση που τον ταλαιπώρησε όσο καμία άλλη στη διάρκεια της καριέρας του.

Ο Αμερικανός προπονητής ετοιμάζει τον Παναθηναϊκό για την αυριανή αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την ελπίδα οι παίκτες του να

δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο στο κομμάτι των ριμπάουντ απέναντι στη φροντ λάιν των Ισπανών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρικ Πιτίνο:

«Θυμάμαι σαν χθες το περσινό ματς, τον τρόπο που μας νίκησαν με το καλάθι από το κέντρο. Τους βρήκαμε απέναντί μας και στα playoffs, είναι ομάδα με πολύ ταλέντο, αθλητικότητα που δεν συναντάς όμοιά της στην Ευρώπη.

Έχουν ύψος, βάθος και πολλή δύναμη, θα είναι εξαιρετικό ματς. Πρέπει να κάνουμε κάτι στο ριμπάουντ, γιατί αυτό μας κόστισε δυο-τρεις αγώνες.

Πρέπει να γίνουμε πιο ψηλοί γιατί μας λείπει το μέγεθος σε τρεις θέσεις, πρέπει να σκληρύνουμε σωματικά και πνευματικά. Αυτοί είμαστε, δεν θα ψηλώσουμε μέχρι αύριο βράδυ, οπότε πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Γιουλ στο ΟΑΚΑ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

από την απογευματινή προπόνηση εν όψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με την @realmadridbasket (26/12, 21.00).​ ​ #paobc #WeTheGreens #WeAreAthens #panathinaikosbc #panathinaikos #warmup #EuroLeague #GameON #PAORMB

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr) στις 25 Δεκ, 2019 στις 9:14 πμ PST

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Πιτίνο: «Να γίνουμε πιο σκληροί, δεν θα ψηλώσουμε μέχρι αύριο βράδυ» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα