Τα Χριστούγεννα του Λουκακού είναι μαύρα. Και μπλε

19:27 25/12/2019 - Πηγή: Contra

Το καλοκαιρινό σήριαλ με πρωταγωνιστές τον Μάουρο Ικάρντι, την σύζυγο/σύμβουλο/μάνατζερ/τα πάντα όλα, Γουάντα Νάρα και την Ίντερ, ολοκληρώθηκε με την παραχώρηση του παίκτη στην Παρί Σεν Ζερμέν. Εκεί όπου ο Αργεντίνος φορ με 14 γκολ και 3 ασίστ σε 18 συμμετοχές του για όλες τις διοργανώσεις, δείχνει πράγματι αναγεννημένος. Την ίδια ώρα ωστόσο δεν λείπει σε κανέναν στη 'νερατζούρο' πλευρά του Μιλάνου...

Η Ίντερ

επέλεξε τον Ρομελού Λουκακού ως αντικαταστάτη του Μάουρο Ικάρντι και μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένη για την επιλογή της. Η απόκτηση του Βέλγου διεθνή στράικερ δεν ήταν εύκολη, ούτε φτηνή καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποζημιώθηκε άμεσα με 65 εκατ. ευρώ, ενώ προβλέπεται να εισπράξει ακόμη περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ με την μορφή μπόνους.

Κανείς δεν σκέφτεται το κόστος, από τη στιγμή που ο Λουκακού σε 22 συμμετοχές έχει ήδη 14 γκολ και 3 ασίστ απολογισμό. Επίδοση που σε συνδυασμό με την βαθμολογική θέση της Ίντερ, φέρνει την μεταγραφή του Βέλγου θηριώδη φορ στα επίπεδα της απόλυτα επιτυχημένης. Παρέα με τον Λαουτάρο Μαρτίνες -που πήρε το όπλο του μετά την φυγή του Ικάρντι και εκτελεί αδιακρίτως- ο Λουκακού οδηγεί την Ίντερ, η οποία μετά από 17 αγωνιστικές στην Serie A βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την Γιουβέντους. Οι δυο τους θα παλέψουν για τον τίτλο.

Η αφοσίωση του Λουκακού είναι τεράστια. Δεν είναι μόνο πως εμφανίστηκε 'φέτες' από τις πρώτες κιόλας μέρες του στην Ίντερ, αλλά περισσότερο το γεγονός πως δεν βλέπει τίποτα και κανένα, παρά μόνο τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Στο ματς με την Τζένοα, όπου έλειψε ο Λαουτάρο, ο Λουκακού είχε δύο γκολ, μια ασίστ, έσωσε ένα γκολ πάνω στη γραμμή και έδωσε στον Εσπόζιτο μια εκτέλεση πέναλτι, θέλοντας να προσφέρει στον 17χρονο στράικερ αυτοπεποίθηση και στήριξη.

Φτάνοντας στην διακοπή των εορτών, ο Λουκακού δεν είχε καμία διάθεση να μπει σε γιορτινό κλίμα. Ακόμη και την ημέρα των Χριστουγέννων, για τον Βέλγο ήταν όλα μαύρα και μπλε. Έτσι προτίμησε αντί να χαλαρώσει και να γιορτάσει, να βρεθεί σε ρυθμό προπόνησης!

Ανέβασε ένα video στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου μαζί με έναν φίλο του ακολουθούν πρόγραμμα εκγύμνασης σε προπονητικές εγκαταστάσεις στο Ντουμπάι. "Πρωινό τρέξιμο την ημέρα των Χριστουγέννων", ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε το video ο Βέλγος. Μια εξέλιξη που θα έκανε διπλά χαρούμενο τον Αντόνιο Κόντε. Πριν αφήσει τους παίκτες του να απολαύσουν μια ολιγοήμερη άδεια, ο Ιταλός τεχνικός είχε ζητήσει ένα πράγμα: "Κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων αφιερώστε λίγο χρόνο και σε εμένα". Ο Ρομελού Λουκακού δεν είχε κανέναν σκοπό να αγνοήσει την παράκληση του προπονητή του...

Πόσες εκ των Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπάγερν, Γιουβέντους θα αποκλειστούν στους 16 του Champions League; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

Keywords
Τυχαία Θέματα