Πιτίνο: «Ηρθε η στιγμή της επιστροφής στα φάιναλ φορ»

Ο Ρικ Πιτίνο θεωρεί ότι ήρθε ο χρόνος για να… ξεκολλήσει το ευρωπαϊκό ρολόι του Παναθηναϊκού, που έχει μείνει στο 2012, καθώς τότε ήταν η τελευταία φορά που η ομάδα προκρίθηκε στην «4αδα» της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός προπονητής μίλησε πριν από τη προπόνηση της ομάδας στο «WiZink Center», όπου οι «πράσινοι» θα δώσουν αύριο (17/4) την πρώτη μάχη με την Ρεάλ για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Ο Πιτίνο μίλησε

για την υπόθεση «επιστροφή στα φάιναλ φορ» και τόνισε ότι έφτασε ο χρόνος για να γυρίσει και πάλι η ομάδα στους «4» της διοργάνωσης: «Παίζουν ρόλο στο μπάσκετ τα μπάτζετ αλλά στον Παναθηναϊκό μ’ αρέσει η φιλοσοφία της ομάδας, η ιστορία και η δυναμική της και πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα είναι και πάλι φάιναλ φορ»!

Ο Πιτίνο έκανε αναφορά και στην κατάσταση του τραυματία, Τζέιμς Γκιστ και τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που βλέπω τον Γκιστ να κάνει τζόκινγκ και ελπίζω ότι θα τον δω να κάνει και προπόνηση. Είναι αρκετά σημαντικός για τη σειρά αυτή και τον χρειαζόμαστε».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε και για το πλάνο μάχης απέναντι στους Μαδριλένους και επισήμανε: «Κοιτάτε τον αντίπαλο και όχι τον Παναθηναϊκό. Δεν είμαστε μια ομάδα καλών σουτέρ. Προτιμούμε να μην κλειστούμε στο μισό γήπεδο και να έχουμε τρανζίσιον παιχνίδι για να μην φανούν οι αδυναμίες μας. Είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στον αιφνιδιασμό και τις χειρότερες στο μισό γήπεδο. Για αυτό και θέλουμε να τρέξουμε για να είμαστε στα πλεονεκτήματά μας».

The post Πιτίνο: «Ηρθε η στιγμή της επιστροφής στα φάιναλ φορ» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα