Πιτίνο για Euroleague: «Έχει δίκιο, αλλά είναι παρωδία!»

Πιτίνο: Δίκαιη χαρακτήρισε την ποινή της Euroleague προς τον Παναθηναϊκό.

Εντούτοις, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έκανε λόγο για απόφαση-παρωδία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο στη media day εν όψει του αγώνα της Τρίτης (17/12, 21:00) με τη Φενέρμπαχτσε (17/12, 21:00): «Η Euroleague

έχει δίκιο. Απαγορεύεται να καπνίζεις. Είναι επικίνδυνο να ανάβεις καπνογόνα.

Όμως, στο ΝΒΑ ή στο κολέγιο δεν σταματάς τον κόσμο από το να φωνάζει. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για την απόφαση. Έχουν δίκιο. Όμως, πριν από 24 ώρες τιμωρούν την ομάδα και τον κόσμο, που θα ερχόταν από πέντε διαφορετικές χώρες, για να δει τον αγώνα. Μπορείς να τιμωρήσεις την ομάδα, μπορείς να πεις: ‘ΟΚ, δεν θα έχετε κόσμο με τη Ρεάλ’.

Ξέρετε πόσοι είχαν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία; Θα έρχονταν και scouts από άλλες χώρες. Αυτή είναι μια κακή απόφαση της Euroleague. Ο κόσμος δεν συμπεριφέρθηκε σωστά. Πρέπει ως ομάδα να πληρώσουμε το πρόστιμο.

Όμως και η Euroleague έχει λάθος, γιατί μας τιμώρησε 24 ώρες πριν από το ματς. Αν θέλουν να μας τιμωρήσουν ενόψει Ρεάλ, το καταλαβαίνω, κάτι πρέπει να γίνει.

Θα είναι ένα ματς απέναντι σε έναν θρυλικό προπονητή, που έχει κερδίσει τόσα τρόπαια και ο κόσμος μας δεν θα μπορέσει να έρθει να το δει. Είναι παρωδία. Στα 42 χρόνια μου στη δουλειά δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Η Euroleague έχει δίκιο. Αλλά 24 ώρες πριν; Δεν πρέπει να λειτουργείς όπως ο κόσμος. Πρέπει να παίρνεις σωστές αποφάσεις. Αυτή δεν ήταν σωστή απόφαση».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Πιτίνο για Euroleague: «Έχει δίκιο, αλλά είναι παρωδία!» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα