Πίρλο: «Φοράμε μια σημαντική φανέλα, πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε»

Για την εντός έδρας ήττα από την Μπενεβέντο μίλησε ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, που τόνισε πως δεν πρέπει η ομάδα του να τα παρατήσει.

Πίρλο: Η Γιουβέντους γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Μπενεβέντο, γεγονός που την άφησε 10 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ, στη κούρσα για την κατάκτηση της Serie A.

Μετά από πολλά συνεχόμενα Scudetto, όλα δείχνουν ότι η «Mεγάλη Κυρία» θα χάσει τα πρωτεία φέτος στην Ιταλία, ωστόσο ο προπονητής της, Aντρέα Πίρλο προσπαθεί να

κρατήσει ζωντανή τη «φλόγα» ως το τέλος για τους ποδοσφαιριστές του, ακόμα και μετά από μία ήττα, όπως η χθεσινή…

«Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε, να συνεχίσουμε το δρόμο μας. Ο στόχος δεν αλλάζει, αλλά χρειαζόμαστε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση. Φοράμε μία σημαντική φανέλα και η τιμή υπάρχει κάθε φορά.

Δεν υπάρχει καμία πίεση, αλλά η προσδοκία να είμαστε καλύτεροι από αυτό που δείξαμε. Σέβομαι ότι μπορεί να υπάρξει μια κακή μέρα, αλλά όχι με τέτοια συμπεριφορά, τέτοια τεχνικά λάθη, όλα αυτά. Όταν παίζεις έτσι, θα χάσεις.

Μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας, καθώς η Μπενεβέντο είναι μια καλή οργανωμένη ομάδα. Έπρεπε να παραμείνουμε ήρεμοι. Αντίθετα, εμείς παίξαμε βιαστικά, κάναμε πολλά λάθη και δυστυχώς δε μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε» δήλωσε ο Πίρλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρονάλντο: «Τώρα ναι, ξεπέρασα τον Πελέ – Η ιστορία μου δεν έχει τελειώσει!»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε χατ τρικ εναντίον της Κάλιαρι και με αυτόν τον τρόπο ξεπέρασε σε γκολ τον μεγάλο Πελέ, κάτι που ανακοίνωσε επίσημα μέσω του λογαριασμού του στα social media.

Ρονάλντο: Η Γιουβέντους πέρασε από την έδρα της Κάλιαρι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει τρεις φορές, απαντώντας στους επικριτές του! Με αυτόν τον τρόπο, όπως ανακοίνωσε επίσημα και ο ίδιος μέσω των social media ξεπέρασε σε γκολ τον θρύλο, Πελέ!

Η πλειοψηφία των ΜΜΕ είχε αναφέρει ότι αυτό το επίτευγμα είχε σημειωθεί από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στις αρχές του 2021, αλλά ο ίδιος είχε διαφορετική άποψη.

Το άρθρο Πίρλο: «Φοράμε μια σημαντική φανέλα, πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα