Γιουβέντους: Ζήτησε πίστη ο Πίρλο από τους παίκτες

Γιουβέντους: Ζήτησε πίστη ο Πίρλο από τους παίκτεςtnalΔευ, 03/22/2021 - 08:40

Ο Αντρέα Πίρλο ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν να πιστεύουν στην κατάκτηση του τίτλου, παρά τη διαφορά των δέκα βαθμών που τους χωρίζει από την κορυφή. Ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία της ομάδας του μετά την εντός έδρας ήττα 1-0 από την Μπενεβέντο και δήλωσε πως θα πρέπει να διορθωθούν κάποια στοιχεία στο παιχνίδι της “βέκια σινιόρα” το προσεχές διάστημα.

Αρχικά,

ο Πίρλο δήλωσε: “Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε, να συνεχίσουμε το δρόμο μας. Ο στόχος δεν αλλάζει, αλλά χρειαζόμαστε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση. Φοράμε μία σημαντική φανέλα και η τιμή υπάρχει κάθε φορά. Δεν υπάρχει καμία πίεση, αλλά η προσδοκία να είμαστε καλύτεροι από αυτό που δείξαμε. Σέβομαι ότι μπορεί να υπάρξει μια κακή μέρα, αλλά όχι με τέτοια συμπεριφορά, τέτοια τεχνικά λάθη, όλα αυτά. Όταν παίζεις έτσι, θα χάσεις”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας, καθώς η Μπενεβέντο είναι μια καλή οργανωμένη ομάδα. Έπρεπε να παραμείνουμε ήρεμοι. Αντίθετα, εμείς παίξαμε βιαστικά, κάναμε πολλά λάθη και δυστυχώς δε μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε”.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΙΤΑΛΙΑ Ο Αντρέα Πίρλο ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν να πιστεύουν στην κατάκτηση του τίτλου, παρά τη διαφορά των δέκα βαθμών που τους χωρίζει από την κορυφή. Article publish on Δευ, 03/22/2021 - 08:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα