ΠΑΣ Γιάννινα: Με Ντάσιο έγινε η παρουσίαση φανέλας

Την πρώτη του φανέλα για τη νέα σεζόν παρουσίασε ο ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα (23/9). Η είδηση ήταν πως το παρών έδωσε ο Γιώργος Ντάσιος στην εκδήλωση.

Πρόκειται φυσικά για μία έμμεση επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportime. Όπως αποκαλύψαμε, ο Γιαννιώτης παλαίμαχος άσος θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή. Έχουν όλα ρυθμιστεί και απλώς απομένει η ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που θεωρεί σπίτι του τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για χρόνια έπαιζε ποδόσφαιρο εκεί, ενώ ουδέποτε

έκρυψε την επιθυμία του να γυρίσει και ως παίκτης. Ακόμα και αυτό το καλοκαίρι το προσπάθησε χωρίς επιτυχία.

Από εκεί και πέρα, θετικές είναι οι πρώτες εντυπώσεις για τη νέα φανέλα των Ηπειρωτών. Τα χρώματα προφανώς και δεν αλλάζουν. Μπλε και άσπρο θα είναι και πάλι, απλώς η διαφορά είναι στυλιστική. Πέρυσι η πρώτη εμφάνιση ήταν όλη γαλάζια, φέτος αυτό «σπάει» προς το κέντρο, όπου κυριαρχεί το λευκό.

Πηγή φωτογραφίας: super-fm.gr

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post ΠΑΣ Γιάννινα: Με Ντάσιο έγινε η παρουσίαση φανέλας appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα