ΠΑΣ Γιάννινα: Η άφιξη του Εραμούσπε και η πρώτη «νίκη»

18:09 4/9/2020 - Πηγή: Sportime
Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ανακοινώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη μεταγραφή του. Από το μεσημέρι της Παρασκευής (4/9) ο Ροντρίγκο Εραμούσπε βρίσκεται στα Ιωάννινα. Πέρασε και ιατρικές εξετάσεις και ξεκουράζεται. Δεν ήταν και εύκολο να φτάσει από την πατρίδα του στην Ελλάδα με τα μέτρα που υπάρχουν λόγω του κορονοϊού.

Το Σάββατο (5/9) θα πάει στα γραφεία με τους εκπροσώπους του για να υπογράψει. Στη συνέχεια

θα ανακοινωθεί ο 30χρονος, ο οποίος έχει αλλάξει πολλές ομάδες στην καριέρα του. Ουδέποτε, όμως, είχε αγωνιστεί στην Ευρώπη έως τώρα. Στον ΠΑΣ Γιάννινα θεωρούν πως αυτός θα είναι ο ηγέτης της άμυνάς τους την επόμενη χρονιά.

Από εκεί και πέρα, αυτό που είχε ζητήσει ο προπονητής από τη διοίκηση είναι να τρενάρει όσο γίνεται για τον ΠΑΣ Γιάννινα την επίσημη έναρξη της σεζόν ώστε να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται. Μην ξεχνάμε πως οι Ηπειρώτες είχαν να δώσουν επίσημο παιχνίδι από τον Μάρτιο λόγω της οριστικής διακοπής της Super League 1. Τελικά η διοίκηση κατάφερε να πάρει αναβολή για τις πρώτες δύο αγωνιστικές, κάτι που αποτελεί μία μικρή νίκη.

Έτσι ο Αργύρης Γιαννίκης θα έχει περισσότερο χρόνο για να μοντάρει την ομάδα του. Θα μπει τις επόμενες μέρες ο Εραμούσπε μαζί με τους υπόλοιπους, ενώ αναμένονται δύο ακόμη μεταγραφές. Ανοιχτή είναι η υπόθεση του τερματοφύλακα, αφού όσο ο Μάκης Γιαννίκογλου δεν αποχωρεί, γίνεται και πιο δύσκολο να αποκτηθεί παίκτης εκεί για να κοντράρει τον Λευτέρη Χουτεσιώτη.

Το άρθρο ΠΑΣ Γιάννινα: Η άφιξη του Εραμούσπε και η πρώτη «νίκη» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα