ΠΑΣ Γιάννινα: To back to back και το… 100ρικο!

18:45 5/3/2021 - Πηγή: Sportime
ΠΑΣ Γιάννινα: Επική πρόταση στο Κύπελλο και πάλι Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα. Το πριμ που έταξε στους ποδοσφαιριστές ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Back to back Παναθηναϊκός για τον car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Άλλο παιχνίδι την περασμένη Τετάρτη (3/3) και επική πρόκριση για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» και τελείως διαφορετικό του

Σαββάτου (6/3-19.30) για το πρωτάθλημα. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Νίκη, τρεις βαθμοί που πιθανότατα φτάνουν και περρισεύουν για να μην έχει το παραμικρό άγχος στα πλέι άουτ η ομάδα του Άργυρη Γιαννίκη.

Eπιπλέον κίνητρο το… 100αρικό! Ο Γιώργος Χριστοβασίλης έχει τάξει πριμ στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στον επαναληπτικό της Λεωφόρου, μπήκε στα αποδυτήρια, αλλά αρκέστηκε σε ένα απλό νεύμα. Τίποτα περισσότερο. Το… δωράκι το έταξε μετά το τέλος του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο.

100 χιλιάρικα έταξε το «αφεντικό» του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Προαπαιτούμενο η πρόκριση που ήρθε, η νίκη επί του ΟΦΗ που επίσης ήρθε και η νίκη στη Λαμία που δεν ήρθε. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ έδωσε και δεύτερη ευκαιρία. Αν το Σάββατο ο car.gr ΠΑΣ Γιάννινα κερδίσει για τρίτη φορά φέτος τον Παναθηναϊκό το 100αρικο θα «πέσει» κανονικά.

Πριμ θα δοθεί στους ποδοσφαιριστές και σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος στο «Ζωσιμάδες» το βράδυ του Σαββάτου, απλά θα πέσει «ψαλίδι». Τα 50 χιλιάρικα τα έχουν στη τσέπη οι ποδοσφαιριστές!

Στα αμιγώς αγωνιστικά, η μίνι προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τα γνωστά προβλήματα. Ο Αργύρης Γιαννίκης για ένα ακόμα παιχνίδι δεν θα έχει στη διάθεση του, τους τραυματίες Σιόντη και τον Οικονομόπουλο.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Πηλιός, Κάστρο, Καρτάλης, Ντομίνγκες, Νάουμετς, Λιάσος, Λώλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Δούμτσης, Κριζμάν, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου, Πανουργιάς, Γροσδάνης.

Το άρθρο ΠΑΣ Γιάννινα: To back to back και το… 100ρικο! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα