Ιβανίσεβιτς: ”Η θέληση και η δίψα κράτησαν όρθιο τον Νόλε”

17:53 5/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς, Γκόραν Ιβανίσεβιτς, σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με την κατάκτηση του 18ου Grand Slam του Νόλε, στάθηκε στον τραυματισμό του, αλλά και στους αντιπάλους, που συνάντησε.

Ο Νο1 στο κόσμο τενίστας, παίζοντας εξαιρετικό τένις σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, ήταν αυτός που κατέκτησε το 9ο Australian Open, δείχνοντας ότι παρά και τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε στον 3ο γύρο με τον Τέιλορ

Φρίτζ, έχει τον τρόπο να ξεπερνάει οποιαδήποτε δυσκολία.

Ο προπονητής του, Γκόραν Ιβανίσεβιτς σε δηλώσεις που έκανε, αναφέρθηκε στους Μίλος Ράονιτς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ, χαρακτηρίζοντας τους, ως τις μεγαλύτερες απειλές για τον Νόβακ στο δρόμο του 18ου Grand Slam.

”Ο Νόβακ υπέφερε πολύ από τον τραυματισμό στη μέση του τουρνουά, έχοντας τέσσερα σκληρά παιχνίδια, που διήρκησαν πάνω από τρεις ώρες.

”Η θέληση να κατακτήσει το τρόπαιο και να πάρει το 18ο Grand Slam ήταν αυτή που τον κράτησε τις δύσκολες στιγμές και τον βοηθάει πάντα όταν χρειάζεται,” τόνισε ο Ιβανίσεβιτς.

”Ο Μίλος Ράονιτς και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ήταν οι μεγαλύτερες απειλές, αφού ο τραυματισμός ήταν ακόμη φρέσκος και έπρεπε να τον διαχειριστεί καλύτερα.

”Ο Νόβακ παρέμεινε δυνατός, αποδεικνύοντας το πόσο λατρεύει το Australian Open και ήταν αυτός που για ακόμη μια φορά κατάφερε να το κερδίσει,” τόνισε ο προπονητής του Νόλε.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Ιβανίσεβιτς: ”Η θέληση και η δίψα κράτησαν όρθιο τον Νόλε” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα