ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 2-0: «Μίλησε» ο Κριζμάν

Στα δύσκολα κάποιος πρέπει να βγει μπροστά… Ο ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (25/11) είχε έναν παίκτη που το έκανε, τον Σάντι Κριζμάν, και έτσι νίκησε τον Λεβαδειακό με 2-0.

Περισσότερα σε λίγο…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

MVP: Δεν θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος. Με δύο δικά του γκολ ο Σάντι Κριζμάν «καθάρισε» το ματς και έδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το δεύτερο τέρμα είναι δείγμα της κλάσης του. Ωστόσο, έβγαλε και ωραίους συνδυασμούς με τους συμπαίκτες του πλην των δύο γκολ.

UP:

Τα δύο μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα. Μπουκουβάλας και Αποστολόπουλος είχαν από μία ασίστ, δεν εκτέθηκαν αμυντικά και με τα ανεβάσματά τους βοήθησαν όσο μπορούσαν. Καιρό είχαμε να δούμε και τους δύο πλάγιους αμυντικούς των Ηπειρωτών να πηγαίνουν καλά, αφού αριστερά συνήθως έπαιζε ένας εκ των Κακούμπα ή Τσικάρσκι.

DOWN: Του δόθηκε η ευκαιρία του Σουλεϊμάν Όμο να ξεκινήσει σε αυτό το ματς, αλλά και πάλι έδειξε πως δεν είναι καλά. Δεν βοήθησε καθόλου στο να πάρει μάχες στον χώρο του κέντρου ο Λεβαδειακός. Ελάχιστες οι σωστές ενέργειές του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χωρίς προβλήματα τελείωσε το ματς ο Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας). Σωστός στις αποφάσεις του. Δεν κλήθηκε, πάντως, να πάρει και κάποια δύσκολη. Ορθώς ακυρώνεται ως οφσάιντ και το γκολ του Μαρκόφσκι στο 43′.

ΓΚΟΛ: 18′ και 50′ Κριζμάν

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 85′ Καραχάλιος, 87′ Κρνέτα – 84′ Παμλίδης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Λίλα, Γιάκος, Νικολιάς, Παμλίδης (84′ Σιόντης), Ντόλοβατς (46′ Ξύδας), Κριζμάν (78′ Αθανασιάδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Κρνέτα, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Όμο (75′ Καθάριος), Καραχάλιος, Στανόγεβιτς (56′ Ιωαννίδης), Σαβαντογκό, Νανζίς (56′ Μανγκά), Μαρκόφσκι.

The post ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 2-0: «Μίλησε» ο Κριζμάν appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα