ΠΑΟΚτσήδες: Φοβερές σκηνές και… μπλόκο στην Εθνική Οδό (vid)

Την αποθέωση γνώρισε η ομάδα του Δικεφάλου από ΠΑΟΚτσήδες την ώρα που βρισκόταν καθ’ οδόν για την Ξάνθη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου οδικώς για την Ξάνθη με φόντο το αυριανό παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Το πούλμαν της αποστολής των «ασπρόμαυρων»

συνάντησε… μπλόκο στην Εθνική Οδό με δεκάδες φίλους της ομάδας, οι οποίοι άναψαν πυρσούς και φώναζαν συνθήματα, πανηγυρίζοντας ουσιαστικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, οι οπαδοί των Θεσσαλονικέων ζήτησαν και το Κύπελλο από τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Πέρα από το… μπλόκο στον δρόμο η αποστολή του ΠΑΟΚ αποθεώθηκε και κατά την άφιξή της στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει στην Ξάνθη.

Συνθήματα, πυρσοί και βεγγαλικά έκαναν τη μέρα νύχτα στην πόλη της Θράκης, προετοιμάζοντας το… έδαφος για το αυριανό ματς στα Πηγάδια.

Η συγκεκριμένη αντίδραση του κόσμου του ΠΑΟΚ είναι επακόλουθο της φοβερής σεζόν, που διανύει ο Δικέφαλος και είναι έτοιμος να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου 34 χρόνια μετά από την τελευταία φορά που πέτυχε κάτι τέτοιο.

Στο αυριανό ματς στα Πηγάδια, άλλωστε, αναμένεται να βρεθούν περίπου 5.000 ΠΑΟΚτσήδες καθώς η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε sold out στα 4.600 εισιτήρια, που εξασφάλισε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Δείτε το χαρακτηριστικό video:

Μια κάποια τρέλα στην Εθνική Οδό… #PAOK #TheFutureIsHere #PAOKfans

Δημοσιεύτηκε από PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019

The post ΠΑΟΚτσήδες: Φοβερές σκηνές και… μπλόκο στην Εθνική Οδό (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα