ΠΑΟΚ: Θα μείνει σενάριο ο Κυριάκος…

Ένα γερμανικό σενάριο, στο οποίο εμπλέκονται μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έκανε την εμφάνισή του σήμερα (9/10), με τα δεδομένα, όμως να μην είναι έτσι όπως τα παρουσιάζουν  οι Γερμανοί αφού στους πρωταθλητές Ελλάδας δεν εξετάζουν την συγκεκριμένη περίπτωση.

Το Αμβούργο θέλει να «ελαφρύνει» τον προϋπολογισμό του από το συμβόλαιο του Έλληνα στόπερ και τα γερμανικά ΜΜΕ

τονίζουν πως ο ΠΑΟΚ είναι πιθανός επόμενος προορισμός του.

Ειδικότερα, τo Fussball.news γράφει αναφέρει πως «Κυριάκος Παπαδόπουλος και  Μπόμπι Γουντ παίρνουν μαζί πάνω από πέντε εκατ. ευρώ ετησίως. Είναι δύο παίκτες με μεγάλα συμβόλαια, αλλά δεν υπολογίζονται από τον κόουτς Ντίτερ Χέκινγκ, ο οποίος τους έχει βάλει στην άκρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Το… δώρο των παικτών στον Άκπομ (vid)

Το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου λήγει το καλοκαίρι, παρόλα αυτά, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο. Το όνομα του Έλληνα σέντερ μπακ για μία ακόμα φορά συνδέεται με τον ΠΑΟΚ.

Ο 27χρονος είναι από την Βόρεια Ελλάδα, ενώ είναι και δηλωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει εάν θα ήθελε να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς δεν αποτελεί προτεραιότητά του τη δεδομένη στιγμή. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος άλλωστε είναι μόλις 27 ετών και έχει ακόμα πολλά χρόνια ποδοσφαίρου μπροστά του».



Ο έμπειρος στόπερ, όμως δεν αναμένεται να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα αφού για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κανένα θέμα απόκτησής του.

Στο παρελθόν, είναι η αλήθεια, πως οι δύο πλευρές είχαν βρεθεί αρκετά κοντά σε συμφωνία, με το θέμα, ωστόσο να μην προχωρά και τον Δικέφαλο να βρίσκει άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνάς του.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΠΑΟΚ: Θα μείνει σενάριο ο Κυριάκος… appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα