ΠΑΟΚ: Πρώτη μεταγραφή των πρωταθλητών ο Ζίβκοβιτς (video)

Οπως έγραψε το sportime στις 2 Απριλίου, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά και μετά το τέλος της σεζόν θα υπογράψει με τον Δικέφαλο.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας συμφώνησε στα τέλη Μαρτίου για συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τους πρωταθλητές Ελλάδας και πλέον απομένει μόνο το τυπικό κομμάτι και οι υπογραφές.

Στο

μεταξύ στον ΠΑΟΚ, έχουν εδώ και πολύ καιρό στο στόχαστρο και άλλον παίκτη απο την ελληνική αγορά και δεν αποκλείεται και με αυτόν να υπάρξουν εξελίξεις.

Πάντως ο Ζίβκοβιτς έχει άριστες σχέσεις με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και αυτό το γεγονός έπαιξε σημαντικό ρόλο για την συμφωνία των δύο πλευρών. Την ίδια στιγμή η ομάδα της Θεσσαλονίκης ουσιαστικά θα πορευτεί με τον Πασχαλάκη και τον Σέρβο στη θέση “1” καθώς το συμβόλαιο του Παναγιώτη Γλύκου τελειώνει και για τον Ροντρίγκο Ρέι υπάρχει ενδιαφέρον απο το εξωτερικό.

Πριν μόλις δύο ημέρες ο νέος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την Ξάνθη με μία ανάρτηση του στο instagram όπου ανέφερε: «Σας ευχαριστώ πολύ για τα τρία υπέροχα χρόνια που πέρασα στην Ξάνθη. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, για την στήριξη και την αγάπη που μου δώσατε. Θα ήθελα να πιστεύω ότι και εγώ από την πλευρά μου να μην σας απογοήτευσα. Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας μου στο γήπεδο της Ξάνθης. Θα είστε πάντα στην καρδιά μου». O 30χρονος πορτιέρο στα τρία χρόνια που παρέμεινε στην Ξάνθη, αγωνίστηκε συνολικά σε 102 παιχνίδια.

Δείτε στιγμιότυπα απο τον πορτιέρο της Ξάνθης που πλέον είναι κάτοικος Τούμπας.

The post ΠΑΟΚ: Πρώτη μεταγραφή των πρωταθλητών ο Ζίβκοβιτς (video) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα