ΠΑΟΚ: Όλη η Ευρώπη θέλει τους παίκτες του Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ πουλάει και μάλιστα πολύ. Όταν λέμε πουλάει, εννοούμε σα σύνολο. Τα μάτια των ξένων ομάδων είναι συνεχώς πάνω στους παίκτες του Λουτσέσκου, Κοτάρσκι, Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας είναι τα πιο hot ονόματα. Πότε θα τους πουλήσει ο «Δικέφαλος του Βορρά»;

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν λίγες μέρες, η προ διετίας κάτοχος του Europa League, Αϊντραχτ Φρανφκούρτης υποκλίθηκε και μέσα στο «σπίτι»

της στο πλαίσιο των ομίλων του Conference League στον ΠΑΟΚ.

Γνώρισε την πρώτη της ευρωπαϊκή ήττα μετά από 17 αγώνες με 2-1, ενώ ο «Δικέφαλος» για δεύτερη φορά την τελευταία 3ετία ταξιδεύει μέχρι τους «16» του Conference League.

Στην προηγούμενη παρουσία του Νο1 ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και όχι ο upcoming, Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Τότε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ήταν ακόμη άγουρο στόπερ στον ΠΑΟΚ Β’ του Πάμπλο Γκαρσία και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας κάπου «χαμένος» στο physic πρωτάθλημα του Βελγίου με την Εουπεν.

Ο δε Τζίμας, που εμφανίστηκε προχθές στον πάγκο, έκανε την διαφορά με την κ17 του ΠΑΟΚ. Κοινός παρανομαστής του χθες με το σήμερα, ο ένας και μοναδικός, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αυτός που δίνει ακόμη αγωνιστική ζωή στον 36χρονο, Βιεϊρίνια. Που έβγαλε από το απόλυτο τέλμα και τις ατομικές προπονήσεις, τον Τόμας Μουργκ.

Εκείνος που στα 11 φετινά του ευρωπαϊκά ματς που ΄ναι αήττητος έχει πάρει μόλις ένα γκολ από το βασικό του σέντερ φορ, τον Σαμάτα. Ο ίδιος είναι που πήρε τον Κετζιόρα που ήρθε ως δεξί μπακ και τον έκανε τρομερά ανθεκτικός στόπερ.

Μέχρι και σκόρερ στο «Deutsche-Bank-Park»! Στο γήπεδο της Φρανκφούρτης ήταν πάνω από 40 ομάδες από ολάκερη την Ευρώπη.

Σε μία νύχτα που το club σφράγισε την 1η θέση στον όμιλο, εξασφάλισε 8,5 μύρια και έλαβε υπεραξία ως οργανισμός.

Ο Ιανουάριος δεν είναι μακριά. Ο ΠΑΟΚ δεν (ξε)πουλάει. Το καλοκαίρι θα είναι η ώρα του reward. Πολλά τα «θέλω», άλλα τόσα τα ανοιχτά μέτωπα. Ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρα το most wanted club στην Ελλάδα…

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα