ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο με το… αριστερό για Μιτρίτσα, Άκπομ και Σίντκλεϊ

ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο με το… αριστερό έκαναν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου του Βορρά, στην ήττα με 0-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Τούμπα, για την πρεμιέρα της Super League 1.

Αλεξάντρου Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ πάτησαν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα το χορτάρι της Τούμπας, ενώ ο Τσούμπα Άκπομ φόρεσε και πάλι τον Δικέφαλο στο στήθος μετά από περίπου έναν χρόνο.

Οι νέοι παίκτες του ΠΑΟΚ,

πέρασαν ως αλλαγή από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, με τον Ρουμάνο να είναι αυτός που πέρασε πρώτος στον αγωνιστικό χώρο στο 61′ στη θέση του Σίνζι Καγκάβα ενώ οι Άκπομ και Σίντκλεϊ, ένα τέταρτο αργότερα, στις θέσεις του Τόμας Μουργκ και Βιεϊρίνια αντίστοιχα.

Και οι τρεις βοήθησαν στην αλλαγή του ρυθμού της αναμέτρησης κάτι που επιδίωξε ο Ρουμάνος τεχνικός, χωρίς όμως να καταφέρουν να γευτούν και την πρώτη τους νίκη στα ασπρόμαυρα, κάτι που ευελπιστούν να γίνει την Πέμπτη (16/9, 19:45) στο Γιβραλτάρ κόντρα στην Λίνκολν για τους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Διαβάστε ακόμη: 

Λουτσέσκου: «Ο αγωνιστικός χώρος έμοιαζε με τρίτης κατηγορίας, υπεύθυνος είμαι εγώ»

Σβαμπ: «Θέλουμε βελτίωση, το φταίξιμο είναι δικό μας»

Βαθμολογία Super League: «Πέταξαν» ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, γκέλα για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα