Μεντβέντεφ σε Τζόκοβιτς: “Είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών”

“Είναι η πρώτη φορά που έχω τόσο άγχος σε απονομή», είπε ο μεγάλος νικητής της Νέας Υόρκης. «Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω στον Νόβακ ότι λυπάμαι για το κοινό και για εσένα. Με όλα αυτά που πέτυχες φέτος και σε όλη την καριέρα σου, δεν το έχω πει ποτέ αυτό αλλά θα το πω τώρα μπροστά σε όλους, για μένα είσαι ο καλύτερος τενίστας στην ιστορία. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις ένα Grand Slam, αλλά είμαι ευγνώμων σε σας και για όσα κάνατε σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι. Θέλω να ευχαριστήσω και το κοινό, ξέρω ότι σήμερα ήσασταν με τον Νόβακ και το καταλαβαίνω

απόλυτα, όλη την εβδομάδα όμως μου δώσατε πολλή ενέργει”, δήλωσε αρχικά ο Ρώσος τενίστας.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε ξεχωριστά στη σύζυγό του, με την οποία έκλεισε σήμερα τρία χρόνια γάμου: “Είναι η τρίτη επέτειος για μένα και τη σύζυγό μου σήμερα. Μέσα στο τουρνουά δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιο δώρο και στον ημιτελικό σκέφτηκα πως αν έχανα θα έπρεπε να έβρισκα γρήγορα ένα δώρο. Όταν κέρδισα (τον ημιτελικό), το μόνο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι αν έχανα στον τελικό δεν θα είχα χρόνο να ψάξω για δώρο, οπότε έπρεπε να κερδίσω αυτόν τον αγώνα! Σ’ αγαπώ Ντάσα και σε ευχαριστώ πολύ”.

Τέλος, αναφέρθηκε στον εμπνευσμένο από το FIFA πανηγυρισμό του; “Μόνο οι θρύλοι θα καταλάβουν ότι ο πανηγυρισμός μου ήταν L2+left”.

Keywords
Τυχαία Θέματα