ΠΑΟΚ μεταγραφές 28/6: Έφτασε και ο Αουγκούστο!

ΠΑΟΚ μεταγραφές 28/6: Φαίνεται πως το βράδυ της Παρασκευής, ήταν βραδιά αφίξεων στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ! Συγκεκριμένα, εκτός του Μίροσλαβ Στοχ, στην Ελλάδα έφτασε το ίδιο βράδυ και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, έφτασε

το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη. Προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα.

Ο 22χρονος αναμενόταν νωρίτερα την Παρασκευή, αλλά η καθυστέρηση του αεροπλάνου του από τη Βραζιλία για τη Ρώμη, πήγε την άφιξή του πίσω. Έχασε την πτήση του από Ιταλία για Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να φτάσει το βράδυ στην Ελλάδα. Φυσικά είχε ενημερώσει τους ανθρώπους του συλλόγου και ήξεραν τα πάντα για το ταξίδι του παίκτη.

Μάλιστα, ο παίκτης κατά την έξοδο από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», φώναξε: «ΠΑΟΚάρα!»

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που λέει κάνει ανάλογο, καθώς το είχε πράξει και πριν μερικές ημέρες στη Βραζιλία, με τον Γιώργο Σαββίδη να το ανεβάζει στο Instagram.

ΠΑΟΚ μεταγραφές 28/6-Αουγκούστο

Έτσι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο βρίσκεται, πλέον, στη Θεσσαλονίκη και σύντομα θα «πέσουν» και οι υπογραφές. Προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ.

Σε μία, όμως, περίεργη παράλληλα ημέρα για την ομάδα. Αυτό γιατί δεν υπάρχουν μόνο οι μεταγραφές των Στοχ και Αουγκούστο. Ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΠΑΟΚ και η λύση συνεργασίας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου! Με τον Ρουμάνο προπονητή να συνεχίζει στην Αλ Χιλάλ, καθώς οι Σαουδάραβες ενεργοποίησαν το buy out που υπήρχε στο συμβόλαιο του μέχρι πρότινος κόουτς της ομάδας.

The post ΠΑΟΚ μεταγραφές 28/6: Έφτασε και ο Αουγκούστο! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα