ΠΑΟΚ: Μέρα κρίσης για Εκόνγκ

Ο ΠΑΟΚ πίστεψε πολύ στον ερχομό του Γουίλιαμ Εκόνγκ, αφού ήταν ο άνθρωπος που θα έμπαινε στα… παπούτσια του Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος αποχώρησε με μεταγραφή.

Στο πρόσωπο του πίστευαν ότι θα βρουν τον νέο leader στα μετόπισθεν και γι’αυτό άλλωστε έδωσαν και ένα τόσο μεγάλο ποσό για transfer fee στην Γουότφορντ.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο ίδιος παίρνει και ένα συμβόλαιο ανάμεσα στο Top5 του συλλόγου, κάτι που δείχνει πάρα πολλά.

Ωστόσο μετά από 3 μήνες και 15 αγώνες σε Stoiximan Super League

και Conference League, ο παίκτης περισσότερο έχει απογοητεύσει και βγάζει τεράστιο προβληματισμό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και κατεπέκταση ο ΠΑΟΚ, ανησυχούν για την επένδυση τους, αφού ο 30χρονος δεν πείθει.

Μάλιστα έχει μεταφέρει μεγαλύτερη ανασφάλεια και λιγότερη πρόοδο στον εκάστοτε παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας (σ.σ.: κατά κύριο λόγο στον Κουλιεράκη).

Έχει προκαλέσει μεγαλύτερη δυσπιστία στην εξέδρα και λιγότερη κλάση/επάρκεια σε σχέση με το profile που ΄χε «χτιστεί» πριν την εμφάνισή του στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ.

Με αποκορύφωμα τον τελευταίο του αγώνα με την ΑΕΚ. Εκεί που δυστυχώς για τον ίδιο το ματς «στράβωσε» ατομικά και ομαδικά.

Πλέον, το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μπορεί να θεωρηθεί υπερβολή αλλά ΚΡΙΝΕΤΑΙ απόδειξης για τον Τροοστ Εκόνγκ!

Τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό εν όψει του… αύριο στον ΠΑΟΚ. Ήδη, η φημολογία δίνει και παίρνει πως το club διακριτικά ρίχνει ματιές στην αγορά για την προσθήκη ανταγωνιστή του Εκόνγκ μια και έχει ήδη 3 αριστεροπόδαρους στόπερ.

Μετά το 2-2 με τον Παναθηναϊκό, το 2-0 από την ΑΕΚ, το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό αποτελεί μία σφραγίδα αξιοπιστίας για τον Εκόνγκ…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα