Παναθηναϊκός: Σημάδι τίτλου

Ο Παναθηναϊκός χθες έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και παραλίγο να το πληρώσει πολύ ακριβά, ωστόσο, γλίτωσε το στραβοπάτημα, χάρη στις κινήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον πάγκο, οι οποίες άλλαξαν την εικόνα της ομάδας. Θετικό για τους πράσινους ότι έδειξαν χαρακτήρα σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο, όταν έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο λόγω της άδικης αποβολής του Αράο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η ομάδα που έχει το αριθμητικό μειονέκτημα συνήθως

κλείνεται στην άμυνα για πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως, ο Παναθηναϊκός δε συμβιβάστηκε με την ιδέα του ενός πόντου και έπαιξε για τη νίκη. Αυτό είναι ένα θετικό σημάδι και δείχνει νοοτροπία νικητή. Αυτές οι νίκες στην επαρχία, όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, δίνουν τίτλο.

Είναι λογικό για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό να έχει καλές, αλλά και κακές στιγμές. Μια μέτρια εμφάνιση δικαιολογείται, ωστόσο, δεν πρέπει να επαναληφθεί στο άμεσο μέλλον γιατί μπορεί να κοστίσει στην προσπάθεια των πρασίνων να επιστρέψουν στην κορυφή. Το ζητούμενο τώρα είναι οι ποδοσφαιριστές να ξαναδούν τον χθεσινό αγώνα και να διδαχθούν από τα λάθη που έκαναν.

Κάτι τελευταίο για τη Λαμία.

Πρόκειται για μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Εξαιρετικό σύνολο, με ποιότητα και έναν πολύ καλό προπονητή στον πάγκο, που εργάζεται μεθοδικά. Ο Λεωνίδας Βόκολος, κατάφερε να δημιουργήσει μια αξιόμαχη ομάδα, η οποία παίζει καλό ποδόσφαιρο κόντρα σε οποιαδήποτε αντίπαλο, μικρό ή μεγάλο.

Η Λαμία έχει νοοτροπία νικητή και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα χθες καθώς, κοίταξε στα μάτια τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα και σε καμία στιγμή δεν κλείστηκε στην άμυνα για την ισοπαλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα