ΠΑΟΚ: Με Σωκράτη «έψησε» τον Καγκάβα

Στην προσπάθεια που έκανε ο ΠΑΟΚ να πείσει τον Σίνζι Καγκάβα να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα, βοήθησε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο ΠΑΟΚ από τον Σεπτέμβριο κυνηγάει την υπόθεση του Σίνζι Καγκάβα, ο οποίος δεν είχε την Ελλάδα ως προτεραιότητα, καθώς ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία ή στην Ιταλία με αποτέλεσμα

να αρνηθεί οποιαδήποτε άλλη πρόταση, ακόμα και από ομάδες της Γερμανίας στην οποία έκανε μεγάλη καριέρα φορώντας τη φανέλα της Ντόρτμουντ.

Τελικά όμως ο Ιάπωνας πριν λίγες ημέρες και αφού πέρασαν μήνες από τις πρώτες επαφές των «ασπρόμαυρων» μαζί του, συμφώνησε τελικά με τον Δικέφαλο.

Στην μάχη του ΠΑΟΚ σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ο οποίος είχε συμπαίκτης του Καγκάβα στη Ντόρτμουντ, κατά τη δεύτερή θητεία του Ιάπωνα.

Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε προσωπικά με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή και του είπε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ, το ελληνικό ποδόσφαιρο και του ανέλυσε λεπτομέρειες για το ελληνικό πρωτάθλημα και τη ζωή εδώ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ιδιαίτερα καλή σχέση και ο Καγκάβα εκτιμά πολύ το Σωκράτη Παπασταθόπουλο τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και ως άνθρωπο και για αυτό ήταν πολύ σημαντικό για τον ίδιο η προσωπική επαφή που είχε και οι πληροφορίες που έμαθε για τους «ασπρόμαυρους».

Να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ ταυτόχρονα με την απόκτηση του Ιάπωνα, τρέχει και πολλά θέματα που αφορούν το μάρκετινγκ, αφού η έλευσή του στον Δικέφαλο θα ανοίξει πολλές πόρτες και θα δώσει πολλές ευκαιρίες μιας και είναι πολύ δημοφιλής στην Ασία.

Καγκάβα: Το μεγάλο κόλπο του ΠΑΟΚ που μαγνητίζει τον πλανήτη και οι σκέψεις του Γκαρσία

Καγκάβα: Ιδού το «μπαμ» του ΠΑΟΚ που έρχεται για ενάμισι χρόνο (vids)

Το άρθρο ΠΑΟΚ: Με Σωκράτη «έψησε» τον Καγκάβα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα