ΠΑΟΚ: Με Ελβετούς στο CAS οι «ασπρόμαυροι»

Μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, ο ΠΑΟΚ θα προσφύγει στο CAS, με τον Ιβάν Σαββίδη να οριοθετεί στη χθεσινή (14/3) έκτακτη τηλεδιάσκεψη την επόμενη ημέρα των πρωταθλητών σε νομικό επίπεδο.

Στην Τούμπα τονίζουν πως η εν λόγω κίνηση θα γίνει με την ελπίδα να δικαστεί επί τοις ουσίας τάχιστα μια υπόθεση που εξυφάνθηκε κυρίως σε πολιτικά γραφεία εξυπηρετήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: «Απόφαση πολιτικών

γραφείων!» – Σοκαρισμένος ο Σαββίδης

Ο ΠΑΟΚ θα πάει με ενισχυμένη σύνθεση στο Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό δικαστήριο αφού έχουν γίνει οι σχετικές επαφές με εξειδικευμένο νομικό γραφείο του εξωτερικού, που εδρεύει στην Ελβετία. Αυτό συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις λόγω της ειδίκευσης που υπάρχει σε υποθέσεις που εκδικάζονται στο CAS.

Το νομικό επιτελείο του Δικεφάλου, λοιπόν σε συνεργασία με αυτό της Ελβετίας θα καταθέσει εντός της προθεσμίας των 15 ημερών το αίτημα προς το CAS, προχωρώντας γρήγορα όλες τις διαδικασίες από τη δική τους πλευρά.

Παράλληλα, παρά το γεγονός πως η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να μην δικάσει τον ΠΑΟΚ και να δεχθεί την εισήγηση της ΕΕΑ προκάλεσε σοκ, ο Ιβάν Σαββίδης έχει ζητήσει απόλυτη ψυχραιμία απ΄όλους, κοιτώντας με αυτοπεποίθηση τα επόμενα βήματά τους.

The post ΠΑΟΚ: Με Ελβετούς στο CAS οι «ασπρόμαυροι» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα