ΠΑΟΚ: «Μαγνητίζει» η Τούμπα

Οι ποδοσφαιρικοί αστέρες των πρωταθλητών Ελλάδας, «μαγνητίζουν» τα βλέμματα ξένων σκάουτερ και ο ΠΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει την ομαδική δουλειά να αποφέρει καρπούς και να ανεβάζει έτσι την αξία των παικτών του. Οι «ασπρόμαυροι» μάλιστα, βρίσκονται σε θέση ισχύος καθώς έχουν ένα πλούσιο ρόστερ αλλά και την δυνατότητα να αντικαταστήσουν τον οποιονδήποτε αν χρειαστεί. Το έχει αποδείξει άλλωστε πολλές φορές ο ΠΑΟΚ
και τελευταία με την φυγή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Youth League: Ψάχνει ποδοσφαιρικό έπος ο ΠΑΟΚΤη στιγμή που οι Λημνιός-Γιαννούλης είναι τα «καυτά ονόματα», υπάρχουν και άλλοι που στρέφουν τα βλέμματα πάνω τους. Ο Τσούμπα Άκπομ σίγουρα θα απασχολήσει στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους ενώ ένας από τους παίκτες, που έχουν κάνει το «κλικ» σε πολλούς σκάουτερ είναι ο Κάρολ Σβιντέρσκι που πέτυχε γκολ και απέναντι στην ΑΕΛ την προηγούμενη Κυριακή και παραμένει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Super League.Mάλιστα χθεσινό δημοσίευμα από την Πολωνία έκανε λόγω για ενδιαφέρον της Λέστερ! Όπως ανέφεραν οι συμπατριώτες του πρώτου σκόρερ της Super League και το kibice.net ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο στόχαστρο της αγγλικής ομάδας και μάλιστα επικαλούνται πληροφορίες από Άγγλους δημοσιογράφους.Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται πως άνθρωποι της Λέστερ βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, όπου και παρακολούθησαν από κοντά τον Κάρολ Σβιντέρσκι.Πάντως από τον ΠΑΟΚ πάρα το θέμα τους με το FFP δεν πρόκειται να συζητήσουν οποιαδήποτε προσφορά αν αυτή δεν είναι έστω της μισής της ρήτρας του νεαρού παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαλπιγγίδης: «Ο ΠΑΟΚ με πείθει πιο πολύ απ’ τον Ολυμπιακό»

Στην Τούμπα φρόντισαν να εξασφαλίσουν εξ αρχής ότι θα έχουν προστατευμένη την επένδυσή τους στο ικανότατο φορ, που  δείχνει να έχει εξαιρετική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και μεγάλες προοπτικές για το μέλλον.

Στο συμβόλαιο το οποίο υπέγραψαν μαζί του, διάρκειας 3,5 χρόνων, έχει συμφωνηθεί υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης που σύμφωνα με πληροφορίες προσεγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.



Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΠΑΟΚ: «Μαγνητίζει» η Τούμπα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα