ΠΑΟΚ: Κόσμος και κοσμάκης στην Τούμπα για τον Λημνιό

Μεγάλο το ενδιαφέρον των ξένων ομάδων για τον Δημήτρη Λημνιό: Κακά τα ψέματα! Εχει το momentum. Φανέλα βασικού σε ΠΑΟΚ και Εθνική Ελλάδας. Είναι ο πιο φορμαρισμένος winger στην Ελλάδα. Και συνάμα σε εξαιρετική ηλικία (μόλις 20 ετών) για τους διεθνείς «καρχαρίες». Η στήλη «Sportime Παρασκήνια» έχει

το ρεπορτάζ.

Την ίδια στιγμή που ο Αμπέλ Φερέιρα έχει στη σημερινή του αποστολή μέχρι και έξι παίκτες για τα «φτερά», αυτός όμως αποτελεί τη Νο1 προτεραιότητα στο μυαλό του. Δημήτρης Λημνιός κυρίες και κύριοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα που δοκίμασε ο Φερέιρα

Στην πλέον ώριμη και υπεύθυνη χρονιά του με τον ΠΑΟΚ μετρώντας  σε 11 ματς, 3 γκολ και 3 ασίστ. Ο 20χρονος εξτρέμ φέτος φέρεται να ΄χει βάλει στο ρεπερτόριό του και εκείνο που του έλειπε μέχρι πρότινος: το γκολ! Ο ΠΑΟΚ δεν καίγεται να τον πουλήσει άμεσα, αλλά η προεργασία για ένα deal που μπορεί να φέρει μέχρι και διψήφιο αριθμό μυρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Εξάλλου, ο άνθρωπος που έχει στα χέρια του το μέλλον του Λημνιού, ο Φάλι Ραμαντάνι δεν είναι… χθεσινός! Εχουμε και λέμε: 4 ομάδες σήμερα θα εμφανιστούν στα επίσημα της Τούμπας, έχοντας τα μάτια τους στραμμένα στον ‘98άρη από τον Βόλο.

Μονακό από Γαλλία, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης από Γερμανία, Σασουόλο από Ιταλία και η Αντερλεχτ! Βάσει πληροφοριών μας, ο Λημνιός με τον «θόρυβο» που ΄χει προκαλέσει θα ΄ναι ο Νο1 στόχος των προαναφερθέντων ομάδων.

Το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούνιο του 2021 και φέτος ο 20χρονος έχει να λαμβάνει 250 χιλιάρικα πάγιες αποδοχές. Είναι εμφανές πως ο Λημνιός είναι της μόδας και ο ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται για ενδεχόμενο πώλησής του το επόμενο καλοκαίρι…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΠΑΟΚ: Κόσμος και κοσμάκης στην Τούμπα για τον Λημνιό appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα