Παναθηναϊκός: Διεκδικεί θέση ο Λημνιός στο αρχικό σχήμα

Οι πράσινοι επιδιώκουν να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την κορυφή, αλλά γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν, απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, που παραδοσιακά τον προβληματίζει αγωνιστικά.

Η αποστολή της αθηναϊκής ομάδας αναχώρησε χθες για τη Φθιώτιδα μετά το τέλος της προπόνησης, με τον Αϊτόρ να επιστρέφει σε αυτή ύστερα από αρκετό καιρό, αλλά χωρίς τον Τζούρισιτς, που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα.

Στην Αθήνα έμειναν ακόμα οι τραυματίες Σένκεφελντ, Μάγκνουσον,

Πάλμερ Μπράουν και για αγωνιστικούς λόγους, οι Ζέκα, Ούγκο, Γερεμέγιεφ και Παλάσιος.

Τη θέση του τελευταίου στο αρχικό σχήμα είναι πολύ πιθανό να πάρει ο Λημνιός, ο οποίος τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Σύμφωνα με ενδείξεις που προκύπτουν από τις τελευταίες προπονήσεις ο Φατίχ Τερίμ θα ξεκινήσει τον αγώνα με την ακόλουθη σύνθεση :

Ντραγκόφσκι κάτω από τα γκολπόστ.

Στην άμυνα Βαγιαννίδης, δεξιά Χουάνκαρ, αριστερά και στόπερ οι Ακαϊντίν, Γεντβάϊ.

Στη μεσαία γραμμή, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας θα είναι η τριπλέτα και στην επίθεση Λημνιός στη δεξιά πτέρυγα, Μπερνάρ στην αριστερή και Ιωαννίδης στην κορυφή.

* Καταπράσινο αναμένεται να είναι σήμερα το ΔΑΚ Λαμίας, καθώς οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν προμηθευτεί τα περισσότερα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν. Το γήπεδο, πάντως αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς η διοίκηση της Λαμίας ανακοίνωσε sold out.

Keywords
Τυχαία Θέματα