ΠΑΟΚ: Ευχάριστα για Σβιντέρσκι-Γιαννούλη ενόψει ΑΕΚ

Ευχάριστα είναι τα νέα που προέκυψαν την Πέμπτη (26/9) από την προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενόψει του δεύτερου σερί ντέρμπι που έχει να δώσει ο δικέφαλος, αυτή τη φορά με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (Κυριακή 29/9, 19:30).

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στους Κάρολ Σφιντέρσκι και Δημήτρη Γιαννούλη οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά

και έτσι υπολογίζονται από τον Αμπέλ Φερέιρα για το σημαντικό ματς με την Ενωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ- ΠΑΟΚ: Ο χαμένος θα έχει θέμα

Από εκεί σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκε κι ο Μαουρίσιο , ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υψηλής επιβάρυνσης.

Ο Πορτογάλος μπακ/εξτρέμ αναμένεται να σε κομμάτι της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα την Παρασκευή (27/9). Κάτι το οποίο αποτελεί φυσικά ευχάριστη είδηση, δείχνοντας πως η πορεία αποθεραπείας μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πέρσι, εξελίσσεται ικανοποιητικότατα.

Εξάλλου, ο Δημήτρης Πέλκας συνέχισε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας στην πισίνα και ο Πόντους Βέρνμπλουμ στο γυμναστήριο.

Οσον αφορά το πρόγραμμα που ακολούθησαν την Πέμπτη (26/9) οι «ασπρόμαυροι», αφορούσε κυρίως την τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας. Τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά, μέσα από μία σειρά ειδικών ασκήσεων.
Τέλος να αναφέρουμε ότι την Παρασκευή (27/9) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στο γήπεδο της Τούμπας.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post ΠΑΟΚ: Ευχάριστα για Σβιντέρσκι-Γιαννούλη ενόψει ΑΕΚ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα