O Jason Bateman σε διπλό ρόλο για το live-action "Clue"

Ποιος σκότωσε το θύμα;

Ο βραβευμένος με Emmy σκηνοθέτης και ηθοποιός, Jason Bateman, βρίσκεται σε συζητήσεις για να καθίσει μπροστά και πίσω από τις κάμερες του επερχόμενου remake του "Clue".

Σύμφωνα με το Deadline, αν η συμφωνία γίνει, ο Bateman θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Ryan Reynolds, ο οποίος θα είναι παραγωγός του project μετά τη συμφωνία που έχει υπογράψει με τα Fox/Disney,

τα στούντιο που θα αναπτύξουν την ταινία. Οι δυο τους έχουν βρεθεί δίπλα-δίπλα στη μεγάλη οθόνη, με την ταινία "The Change-Up" (2011).

Οι σεναριογράφοι του "Deadpool", Rhett Reese και Paul Wernick θα γράψουν το σενάριο. Η Allspark Pictures, το τμήμα ταινιών της Hasbro, θα είναι παραγωγοί μαζί με την Maximum Effort. Δεν γνωρίζουμε ακόμα την ημερομηνία πρεμιέρας.

Στο "Clue" οι παίκτες πρέπει να βρουν ποιος από τους έξι υπόπτους σκότωσε το θύμα του παιχνιδιού, ποιο όπλο χρησιμοποίησε, και που έλαβε χώρα ο φόνος. Η Paramount είχε βγάλει μια κωμική ταινία μυστηρίου το 1985 βασισμένη στο παιχνίδι και με τον ίδιο τίτλο, με πρωταγωνιστές τους Tim Curry, Eileen Brennan, και Christopher Lloyd. Η ταινία είχε κυκλοφορήσει τότε στους κινηματογράφους και έφερε τρεις διαφορετικούς επιλόγους.

Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες ακόμα, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceO Sylvester Stallone μιλά για την πρώτη γνωριμία με τον Dolph Lundgren για το "Rocky IV"Θρίλερ είναι η νέα δουλειά της Sansa από το "Game of Thrones"Τέσσερις σατανάδες θα έχει η ταινία "The Last Planet"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα