ΠΑΟΚ: «Δυνατά» το PAOK TV – Πόσα πακέτα διατέθηκαν ήδη

Απόλυτη ικανοποίηση υπάρχει στον ΠΑΟΚ για το ξεκίνημα της διάθεσης των πακέτων του PAOK TV, μόλις μερικές ώρες από τη στιγμή, που αυτά είναι στον «αέρα».

Στις 11:00 το πρωί της Τρίτης (17/9) άνοιξε η πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο και πριν συμπληρωθούν δύο ώρες έχουν διατεθεί περισσότερα από 500 πακέτα, με τον κόσμο των πρωταθλητών Ελλάδας

να «αγκαλιάζει» και αυτή την προσπάθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Γράφει ιστορία ξανά ο Δικέφαλος

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τις τιμές του PAOK TV για τα ντέρμπι καθώς και όλο το πακέτο διαρκείας που ανέρχεται στην τιμή των 69,99 ευρώ για την τρέχουσα σεζόν. Στην συγκεκριμένη τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα παιχνίδια των playoffs δεδομένου πως είναι ειλημμένη η απόφαση ο ΠΑΟΚ να πορευθεί μέχρι τέλους μέσα από το PAOK TV καθώς θα διαχειριστεί αποκλειστικά τα τηλεοπτικά του δικαιώματα.

Το νούμερο και η ζήτηση από πλευράς κόσμου του Δικεφάλου αναμένεται να εκτοξευθεί τις επόμενες ώρες και ημέρες. Στην κυκλοφορία βρίσκονται και τα επαγγελματικά πακέτα για τους χώρους εστίασης και οι ιδιοκτήτες στην τιμή των 200 ευρώ μπορούν να εξασφαλίσουν επαγγελματική συνδρομή.

Αγοράστε ΕΔΩ την ετήσια συνδρομή για το PAOKTV.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post ΠΑΟΚ: «Δυνατά» το PAOK TV – Πόσα πακέτα διατέθηκαν ήδη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα