ΠΑΟΚ: «Ασπίδα» κατά του κορονοϊού

Η εξάπλωση του κορονοϊού έχει επηρεάσει τα πάντα στην Ελλάδα και από τον συγκεκριμένο κανόνα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο ΠΑΟΚ.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κατά τη διάρκεια της χθεσινής (12/3) ημέρας ανακοίνωσε πως σταματούν όλες οι προπονήσεις των ακαδημιών της τουλάχιστον για δύο εβδομάδες.

Με δεδομένο πως η Super League

ανακοίνωσε την αναστολή των αγώνων όλων των πρωταθλημάτων υποδομής, Κ19, Κ17 και Κ15 ο Δικέφαλος έβαλε προσωρινό «λουκέτο» στις προπονήσεις στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης, που εφαρμόζονται σε ολόκληρη τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απολύμανση στην Τούμπα

Το ίδιο έπραξε και ο ΑΣ ΠΑΟΚ που γνωστοποίησε τις προηγούμενες μέρες παρόμοιο μέτρο για τις ακαδημίες. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας η ΕΠΟ ανακοίνωσε επίσης την αναστολή της διεξαγωγής του πρωταθλήματος γυναικών και έτσι δεν θα διεξαχθεί η εντός έδρας αναμέτρηση των πρωταθλητριών απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Σε ό,τι αφορά τη Super League και εκεί ο ΠΑΟΚ ήταν φυσικά υπέρ της αναβολής των πλέι οφ και για το συγκεκριμένο θέμα οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση, η πανδημία του κορονοϊού, που έχει «σοκάρει» την Ευρώπη έχει αντίκτυπο σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες στην Ελλάδα, οι οποίες «παγώνουν» τουλάχιστον για διάστημα δύο εβδομάδων και πλέον όλα βρίσκονται στον «αέρα» για το θέμα της επανέναρξής τους.

The post ΠΑΟΚ: «Ασπίδα» κατά του κορονοϊού appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα