Οι επαφές Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Μαουρίσιο

Άντε τώρα να βγάλεις θέματα, να γράψεις με τον χαμό που γίνεται παγκοσμίως. Και εντάξει, πες ότι ακόμη παλεύεται. Οσο όμως πάει, θα χειροτερέψει. Και αν δεν είναι σήμερα – αύριο, θα είναι από το φθινόπωρο.

Δεν το λέω εγώ, οι σοβαροί και σχετικοί επιστήμονες το λένε. Γι’ αυτό, ό,τι χρειάζεται, όπως χρειάζεται απ’ όλους. Και ίσως και παραπάνω απ’ ό,τι χρειάζεται. Anyway, το τελευταίο που μου σφυρίξανε.

Για τον Μαουρίσιο εδώ τα έχετε διαβάσει από τον Οκτώβριο. Για το τεράστιο χάσμα που διαπιστώθηκε αμέσως μετά την επιστροφή του στα γήπεδα από τον τραυματισμό του και

τις πρώτες συζητήσεις που έκανε ο μάνατζερ του με τον ΠΑΟΚ για πιθανή ανανέωση συμβολαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαλτάκος: «Οι Εφέτες θα μπουν στην ουσία για ΠΑΟΚ-Ξάνθη»

Έκτοτε, τίποτα δεν έχει αλλάξει και δεν προβλέπεται να αλλάξει, αφού – το έχω φωνάξει ως γενικότερη πολιτική – και στον «δικέφαλο» το έχουν πάρει απόφαση να προχωρήσουν παρακάτω, χωρίς τον Βραζιλιάνο και ο ίδιος ο Μαουρίσιο ψάχνεται να βρει, αν όχι το (κοντά) 1,5 που παίρνει στον «δικέφαλο», σίγουρα ένα συμβόλαιο με αποδοχές επταψήφιες.

Και όπως έμαθα λοιπόν, έχει ρίξει δίχτυα και προς τον πρώην προπονητή του, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και την σαουδαραβική Αλ Χιλάλ.

Αρχικά, με ανταπόκριση, ειδικά εφόσον ξεκαθαρίστηκε στον Ρουμάνο πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ…

The post Οι επαφές Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Μαουρίσιο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα